Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Erotické „Na vlastní bulvy“ svojského Davida DeCoteau sa v štýle lovecraftovho FROM BEYOND (1986) vydáva až za hranice známeho – do ôsmej dimenzie. „Čože to? Ôsma dimenzia? Áno, je to hypotetická forma inej reality, taký alternatívny vesmír. Niečo ako New Jersey.“ ### Inovátor a priekopník vo svojom obore Dr. Jordan (Jeffrey Combs) Grady venuje všetok svoj čas vede a experimentom. Pracuje až tak tvrdo, že mu časom zmäkol „bambus“, čím trpí hlavne jeho sexuálne nedocenená žena. Šťastná, alebo ak chcete nešťastná náhoda pri poslednom experimente mení beh udalostí závratným tempom. Do nášho sveta preniká inteligencia z inej dimenzie vo forme gigantického oka bažiacom po sexe podobne ako stromček z EVIL DEAD-u. Oko nie je „pikaču“, oko vidí... pi*u. Keď už nič iné tak aspoň tunajším neukojeným nájomníkom paprskujúce oko rozšíri obzory. Chápadlová technika plná vzrušenia a preskakujúcej iskri medzi partnermi v opojení sexu slávi úspech. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

A znova před chvíli jsem dopsal komentář ke Grizzlymu kterej režíroval DeCoteau a ted je tu další jeho sračka, nechápu jak režisér kvalitních béček jako třeba Puppet master natočí takovýhle sračky, fakt paráda DeCoteaue zkazil jsi mi celej den. Tohle je jeho další geniální výtvor kterej za nic nestojí. Efekty jsou debilní, opět nějací buzíci, příběh retardovaný a všechno je strašně debilní. Děkuji sbohem. ()

drankeryth odpad!

všetky recenzie používateľa

Reziser tohoto, akoze hororu znovu potvrdil ako v mnohych jeho filmoch, ze asi bude mat nejake sklony k homosexualite. Aj tu ukazuje polovyzlecenych mladikov, ktori sa hladia a stale neviem pochopit naco taketo blbosti miesa do hororu. Priserny film, kde hlavnym nebezpecenstvom je oko, ktore priamo vyliezlo jednemu teenagerovi a narastlo do obrovskej velkosti a uzivalo si to s mladymi zenami jeho chapadlom. Ich to naramne vzrusovalo a nazov filmu skor mohli zmenit na Sexual Eye a nie Killer Eye. Aj ked na konci zabil dvoch teenagerov zelenymi paprskami priamo z oka. Oni sa od ucinku tohto smrtelneho paprsku rozplynuli do neznama. A niekedy toto oko aj hypnotizovalo svoje obete ku svojmu prospechu, aby mohlo docielit svojho ciela. Oko na pohlad vyzeralo skor smiesne a absolutne vplyvalo odstrasujucim dojmom. Nepoznam ani jeden film od rezisera DeCoteau, ktory by bol dobry. Neviem, kde na taketo somariny chodi a este ich k tomu vypusta do sveta. Zo vsetkeho je asi na tom najlepsie obal DVD, ktory je trocha k svetu. ()

Reklama

Reklama