Reklama

Reklama

Nenávist

  • Japonsko Ju-on: The Grudge (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrovolná sociální asistentka Rika Nishina (Megumi Okina) je požádána, aby přišla zkontrolovat jednu starší paní do jednoho domu, ve kterém se kdysi stalo něco strašného. Rika se tak zkříží s místní tajemnou kletbou nenávisti a musí přijít na to, co je ta kletba zač. (HanzoBureshi)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (208)

tron 

všetky recenzie používateľa

Prejav blbosti? Pozerať Nenávisť v noci a sám. Už po prvých desiatich minútach som vedel, že to bol zlý nápad. Nezaujímavé herecké výkony, triviálna zápletka o strašidelnom dome, chronologicky až príliš rozhádzaný dej, hustá atmosféra a drastické šoky. Čudné fotky, dlhé vlasy, tichí chlapčekovia, veci loziace po zemi a vydávajúce... to bolo, grganie? Jeden by si pomyslel, že po polhodine to začne byť nudné, ale Nenávisť má taký vysoký počet desivých ľakačiek, že to nehrozí. Sľúbil som si dve veci: že Nenávisť dopozerám ešte v tú noc a pri zhasnutom svetle. To prvé som napokon zázračne dokázal, ale to druhé som vzdal po 40. minútach. Nervy drásajúca záležitosť a nakladačka. P.S. Neukrývajte sa pred duchmi pod perinou! ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola strašidelná snímka.Disponovala strachom,napätím i atmosférou.Príbeh je dobre prepracovaný a dobre sa naň pozerá.Aj keď mal pár chybičiek,srať na to.Film sa ubránil nezmyselnostiam a tak scénar je dokonalý.Aspon som nenašiel žiadne vážne pochybenia.Veľmi strašidelný film,ktorý ma stále držal v napatí a stále sa tam niečo dialo a tak nuda nehrozila.Vo filme nemusia byt litre krvi ale aj tak vie film zaposobit silnom atmosferou aj napatím a to je aj tento prípad. ()

Reklama

jondzavid 

všetky recenzie používateľa

Ďalší vynikajúci horor z Japonska. Priznávam, že mi pripadal ako variácia Ringu, ale narozdiel od Ringu, kde bolo zopár napínavých scien, Ju-on nenechá vydýchnuť od začiatku do konca. Vrcholne pôsobivé scény sú najmä s matkou (pripomína Sadako, ale ten akustický prejav je strašidelnejší), ale ani ostatné lakačky nezaostávajú. Som rád, že som ho nepozeral sám a že mám havina, ktorý nemá rád mačky. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších komédií. Japonský štáb pre zosilnenie rehotacieho účinku údajne špeciálne pozbieral lokácie spojené s reálnymi strašiacimi príbehmi. Plnými podivných zvukov, postáv - nepostáv, záhadných úmrtí a. A vlasov. Pretože mňa tiež kurva riadne naľaká, ak nájdem v kúpeľni na zemi, alebo v odtoku za hrsť cudzích, mokvajúcich a slizkých vlasov. A zároveň to brutálne rozosmeje. Nakrúcanie teda prebiehalo priamo na miestach bytostne spojených s reál hrôzyplnými historkami z minulosti, súčasnosti a iste aj budúcnosti. Osobne si myslím, že samotní tvorcovia to celé tiež poňali ako komédiu, s vedomím, že pre svet to bude desuplný duchársky horor. A to sa im podarilo na jednotku. Pretože s nenávisťou je potrebné sa nejako vysporiadať. Či už boj s ňou človek berie viac humorne alebo tragicky. P. S. Kde je Kazumi? ()

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa

Byla jsem docela zklamaná. Je to celé jakési nesmyslné. Nemá to ani hlavu, ani patu. Viděla jsem nespočet mnohem lepších horrorů. Ovšem teď jsem zrovna shlédla Americký remake. Takže pokud se chcete ušetřit zklamání, doporučuji remake z roku 2004. Mimochodem dělal ho stejný režisér. Přijde mi to, jako by pochopil, že tomu něco chybělo a proto to podruhé lépe dotáhl. A jako bonbónek navrch je tam pár dobrých herců. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (19)

  • Yuya Ozeki sa v skutočnosti bojí mačiek, takže akákoľvek scéna s mačkami bola pre ňu nepríjemná. (Pat.Ko)
  • Dom, v ktorom sa točili scény, bol skutočný (žiadne zostrojenie na pľaci). Filmová séria sa stala populárnou, a tak sa z tohto miesta stala turistická atrakcia. Dom bol zbúraný v roku 2019. (Pat.Ko)
  • Kapitola o Izumi (Misa Uehara) se oproti hlavní příběhové linii odehrává v budoucnosti a to konkrétně v roce 2006, jelikož si na plakátě s fotkami tři nezvěstných školaček můžeme všimnout data. (Keisuke)

Súvisiace novinky

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

Remaková smršť: Oldboy, Poltergeist, Kruh...

03.12.2011

Producent Roy Lee v tom umí chodit. Živí se téměř výhradně remaky a jejich sequely. Mezi jeho nejbližší projekty patří americká předělávka kultovního korejského Oldboye. Spike Lee začne natáčet v… (viac)

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

Weinsteinovci si zmerajú Pulz

05.06.2005

Bratia Weinsteinovci chystajú remake japonského hororu KAÏRO (anglicky Pulse) o záhadných úmrtiach súvisiacich s tajomnou internetovou stránkou ponúkajúcou návštevníkom kontakt so svetom mŕtvych.… (viac)

To je ale guláš!

To je ale guláš!

16.03.2005

Nepůjde o recept na tradiční hospodskou specialitu, ale o náhled do plánů může jménem Takashi Shimizu. Po remaku svého vlastního hororu Ju-on: The Grudge připravuje k přepracování i jeho pokračování.… (viac)

Reklama

Reklama