Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyznávači Lucifera sa po 75 rokoch opäť stretávajú. Všetci očakávajú, že stretnutie prebehne ako obvykle, čo znamená, že si pochutnajú na niekoľkých nevinných ľuďoch. Skupina ale netuší, že jeden z jej vplyvných členov chystá krvavý prevrat. (Marceloo)

Recenzie (4)

Dellamorte odpad!

všetky recenzie používateľa

Filmový peklo uzrelo svěťlo sveta a divákovi ponúklo ďalšiu dávku horrorovej mizérie s pseudo lukratívnou hereckou zostavou. Todd potvrdil, čo som už dávno spomínala, Linnea je Linnea, akorát Angusa mi je priam ľúto. Pre mňa žiadne poučenie, no niekoho snáď táto démonická ohyzdnosť poteší. Odpad, jen takovej rachot. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Vyznávači Lucifera sa po 75 rokoch opäť stretávajú. Všetci očakávajú, že stretnutie prebehne v poriadku a oni si pochutnajú na niekolkých nevinných luďoch. Členovia ale netušia, že jeden z ich vplyvných členov chystá krvavý prevrat. - Velmi slabý horor, aj napriek tomu, že je plný hercov, ktorí hororu obetovali celý svoj život. Film má úplne nelogický dej a ja som osobne nevedel, či sú záporákmi tí upíri, alebo Otec s Matkou. Masky a efekty by nedokázali vystrašiť alebo zaujať ani malé dieťa. Všetkému kraluje katastrofálne audio. Po vizuálnej stránke to je už o trochu lepšie. Aspoň že Bill a Tony nesklamali a svoje role zvládli perfektne. + Bill Moseley + Tony Todd + herec z Hatchet II, Seed 2 a Almost Mercy + 2 herečky z Axe To Grind ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ako pozerám, tunajší horrári a horrárky akosi nemajú záujem oceniť snahu vyslúžilých hororových ikon, ktoré sa svojho žánru nechcú vzdať ani s vyšším počtom vrások a nižšími ciframi honorárov. Komplexne to možno (ok, tak určite) je blbosť a nie je to ani príliš hororové, ale aj tak... to obsadenie! Kto má rád charizmatického Todda, Moseleyho, Scrimma, snaživého mask-killera Principeho či scream queens Quigley, Stevens, Rochon, Dowling.., tak si tu niečo pre seba nájsť môže. Tak ako ja. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama