Reklama

Reklama

Pätica študentov na výlete je nútená dať sa inou cestou, ako mali pôvodne naplánované. Uviaznu ale v opustenom moteli, kde na nich čaká strašná vízia zavraždených ľudí. Stretnutie z mužom, ktorému tu záhadne zmizla manželka potvrdzuje ich najhoršie obavy – na svedomí to má tajomný vrah! V blížiacej sa noci budú musieť bojovať o holý život až do nečakaného konca! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (103)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Docela dobrej slasher kterej se na konci změní v něco co se mi teda už moc nelíbilo, ale to předtím byla poměrně paráda. Taková kalsická vyvražďovačka. drží si jakž takž atmosféru, má nesympatické herce, a jak jsem řekl neuvěřitelně divnej konec alá Dead end, jednou stačí. Teď půjdu do dvojky, i když mě asi už nemá čím překvapit. ()

Zayl odpad!

všetky recenzie používateľa

Důvod, kvůli kterému téměř stojí vyhodit Reeker do koše a ujistit se, že navždy skončí pod sutinami odpadků, je neskutečná koncentrace kiksů, "cool hlášek", mladých herců a odkolorovaných filtrů s podivným záporákem. Nedá se svítit, špatné filmy se prostě čas od času objevují. Posledním hřebíčkem do rakve je pointa, která snad měla ospravedlnit tuto zrůdnost, namísto toho, si podepsala poslední soud. Marně jsem hledal alespoň jednu věc, kterou bych pochválil, byť jsem se snažil. Divím se, že někdo dokáže tento vykrádající paskvil natočit. Žádná zápletka, nesympatičtí herci, žádný gore fest, pitomý konec. ()

Reklama

sidzej odpad!

všetky recenzie používateľa

49%? To myslite vazne? Zrejme som videl iny film.....sracka s prisernou hudbou, neskutocne stupidnym a nudnym dejom s obcas nechcene vtipnymi dialogmi (slepy vravi jednorukemu "Ty aspon porad vidis" jednoruky odpovie " Ty si ho zase aspon vyhonis" , slepy odveti "Delej to druhou" jednoruky na to "Skousel si to nekdy druhou rukou? Jako kdyby za tebe tahal nekdo cizi" ci perly typu "Chces li opravdu zit, nesmis se bat zemrit"). No a zaverecna pointa tomu vsetkemu dokonale nasadzuje korunu. Na celom filme je vsak spolahlivo najvtipnejsia ona vrazdiaca, plyn siriaca smrtka s vrtakom miesto ruky. Jak som sa ja rehotal.....a potom ze horor....komedia to bola. ()

RomeroIsGod 

všetky recenzie používateľa

Hodně průměrnej kousek. Pěkná úvodní scéna(za pejska dávám jednu hvězdu), pak asi třičtvrtě hoďky nuda a pak záverečná vybíjená, která už má zase jakž takž úroveň. Killer se ukáže docela pozdě, ale má styl. Jen jsem nepochopil tu jeho zbraň, zubařská vrtačka dovedená do extrému nebo co to mělo bejt. No, dokonce dojde i na střívka, takže na ten průměr to stačí. 50% ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

!!! ---- SPOILER ---- !!! Ku koncu to pomaly bola aj nuda, tesne pred ním sa to ešte ako-tak vzchopí, potom však príde pointa, ktorú som videl už v troch filmoch (som si len narýchlo spomenul, bude ich takých určite viac) a napriek slušnej atmosfére a pekným krvavým záberom je aký-taký dobrý dojem takmer úplne pochovaný... LENŽE !!! Neukrýva sa v tej záverečnej scéne ešte jeden význam (ten pohľad, úsmev, to ako ho - skoro až majetnicky - chytí pod rameno a vedie preč) ďalšia pointa, ktorá posúva úlohu hlavnej hrdinky do trochu inej polohy a robí z nej naozaj Hlavnú Hrdinku práve videných udalostí? Neviem, nie je to ani môj nápad, i keď niečo mi tam tiež nehralo (hudba)... len sa pýtam. Pretože potom sú tie 3* v mojom hodnotení plne zaslúžené! Bude to chcieť ešte jedno pozretie... (a tiež sa tým pádom neviem dočkať, čo prinesie pokračovanie, keďže ho pripravuje ten istý tvorca) ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama