Reklama

Reklama

Shoot the Sun Down

Trailer

Obsahy(1)

Ve 30. letech 19. století, kdy je většina Divokého západu stále ještě pod nadvládou Mexičanů, vydává se čtveřice lidí na cestu přes poušť ze Santa Fe. Jsou to Scalphunter - obchodník s býky, bývalý lodní kapitán, bývalá pokojská z Anglie, která vyměnila lístek na cestu do Ameriky za 5 let služby kapitánovi a Mr. Rainbow, vysloužilý voják a zabiják indiánů. Kapitánův cíl je najít a získat Montezumovo zlato. Riskuje tak životy všech na území ovládaném indiány a Mexičany. (Ruuzha)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Priemerný Americký western zo zaujímavou hlavnou postavou... a to Christopher Walken. (Asi si odskočil z natáčania Lovca Jeleňov, keďže z môjho zdroja je film z roku 1978) Hrá tu lovca odmien (Bounty Hunter) ktorý sa zapletie s hľadačom aztéckych pokladov a jeho slúžkou. Zo začiatku ma dej bavil tajomný bounty hunter prichádza do zaprášeného mesta pri Mexických hraniciach, zachráni indiána ktorý sa snaží podvádzať v hazarde a tým si získa zaujímavých priateľov... Postupne ma však dej prestal baviť, nie že by neboli nápady avšak prílišné rozťahovanie nudných scén a nenormálne skrátená akcia na ktorú každý čaká sklamali. Ani posledné dve fantastické minúty to nezachránili. 2,5* zaokrúhlujem hore iba kvôli Walkenovi. ()

LiVentura 

všetky recenzie používateľa

Skupina velmi nesourodých prospektorů pod vedením Kapitána probíjí se indiánskou rezervací a nechá za sebou mnoho mrtvých.. ()

Reklama

Reklama

Reklama