Reklama

Reklama

VOD (1)

Archanděl Gabriel se vrací na zem, aby zabránil zrození dítěte zplozeného jedním z andělů - Danielem a ženou z lidského rodu - Valerií. Tato událost by naplnila proroctví mnicha Thomase, které by pro ráj mělo strašné následky. Když Daniel zabije všechny členy Gabrielovy boží armády, rozhodne se archanděl využít dívku Izzy, která právě chtěla spáchat sebevraždu. Ona jediná mu může pomoci vést válku proti všem andělům v nebi i na zemi. (Bonton Home Video)

(viac)

Recenzie (17)

Mordenroth 

všetky recenzie používateľa

70%. Príbeh už nie je tak zaujímavý (a originálny) ako v prípade prvého Proroctva. Gabriela odvrhne aj samotné peklo a tak sa vracia späť medzi „opice“, aby sa znovu pokúsil zrealizovať svoj diabolský plán, ktorého cieľom je, aby Boh miloval viac anjelov ako ľudí... Kvality prvého filmu toto pokračovanie už bohužiaľ nedosahuje, ale Christopher Walken drží aj druhé Proroctvo spoľahlivo a pevne nad priemerom. Škoda, že Eric Roberts nedostal trochu väčší priestor (práve na neho som sa po Walkenovi najviac tešil). Vojna medzi božími anjelmi tak dôstojne pokračuje a možno bude pokračovať naveky vekov. Amen. ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Uz puvodni Prophecy pro me bylo vzhledem k velmi exklusivnimu tematu docela zklamani, ale melo to sve momenty, melo to sve hlasky a hlavne pana Walkena jako andela smrti. Dvojka vicemene pokracuje v tom samem, opet s cool Walkenem, tentokrat bez lucifera Vigga Mortensena, ale za to s mnohem sympatictejsi hlavni zenou. "So, you're keeping me alive because you don't know DOS?" 5/10 ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Upřímě nemám rád tuhle sérii přijde mi nudná a i když má zajímavej příběh tak je zmršená režisérským umem. Všechn 5 dílů je jedna prázdná bublina na kterou je Dimension pyšná. Walken je sice machr a má charisma, ale jinak je to naprosto o ničem, film jsem si navíc sehnal jen a díky Murphyové která tu hraje aspoň schopně. Ale celkově mi tahle série prostě nepadla do oka. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

V porovnaní s jednotkou ide o kvalitatívny pokles. Je tu slabšia atmosféra a dej, ktorý jej tiež moc nepomohol, ba skôr naopak. Obsahovo ide len o nejakú hatlaninu, ktorá nemá ani hlavu ani pätu. Inak, tak ma napadlo, nie sú anjeli vo všeobecnosti považovaní za bezpohlavných? Jediné čo na filme ako-tak zaujalo bol samotný Ch. Walken, ktorý hrať záporákov skrátka vie. Tiež ma pobavili jeho občasné hlášky smerom k "nechutným" ľudským opiciam. Podpriemer. 40/100 ()

Teardown 

všetky recenzie používateľa

Perfektní pokračování o nekalých plánech anděla Gabriela, který se vrací z pekla dokončit to, co začal. Ač už ne tolik originální, tak ale místy i zábavnější než první díl. Osobně se u mě stala dvojka favoritem. Christopher Walken na svém záporáckém charakteru ještě více zapracoval a o to lepší je to jízda, při které se nazapomíná ani na spoustu výborných hlášek, kde jsme stále časováni jako opice. Prostě jsem mu to doslova žral i s navijákem. A ta jeho, proti své vůli neživá kámoška, nezůstávala s černým humorem vůbec pozadu. Dohromady tvořili dvojku vystřiženou z černý kroniky. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Nápis pred kláštorom, v ktorom Thomas (Bruce Abbott) býva, má popletené písmená. Namiesto „MONASTERY“ je napísané „MONESTARY“. (Arsenal83)
  • Počas scén, kde Gabriel (Christopher Walken) odchádza s Izzy (Brittany Murphy) do práčovne, sa zmení farba displeja na počítadle monitora. Najprv je jeho farba klasická svetlomodrá, potom tmavá, námornícka modrá. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama