Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

Viper86-V1 

všetky recenzie používateľa

Ve výsledku docela povedená crazykomedie, stavící takřka výhradně na mimořádně ujetém hlavním hrdinovi (mulet-paruka mu v 8 letech zarostla do hlavy :))) a jeho konfrontaci s okolním prostředním a lidmi na jeho cestě při hledání rodičů, kterým se v dětství ztratil. Nečekejte žádný intelektuální humor, ale zase ani extrémní fekal gore (produkce ADAMA SANDLERA je přece jen soft), o dva stupně lepší a pestřejší na rozdíl od samoúčelných tupých úchyláren z pera TOMA GREENA nebo vyloženě trapných odpadních "komedií" ROBA SCHNEIDERA. Pochválit musím výbornou vedlejší postavu CHRISTOPHER WALKEN, některé kulervoucí hlášky ("Domov je tam, kde si ho uděláš") a sympatické redneck cameo zpěváka KID ROCKA. ()

Mrtvobog 

všetky recenzie používateľa

Joe Dirt, alebo Forest Gump naopak. Jo, je to totálna pičovina, zlátanina na druhú, a ja neviem ešte čo. Ale mňa to bavilo, looser hlavným hrdinom, bohovské háro a kopa dementného vtipu (ktorý sa tu však hodí) - veď je to predsa komédia, toho najväčšieho zrna. Len koniec nemusel skončiť typickým happy-endom v americkom klasickom štýle. ()

Reklama

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Ale co... Toto je moje srdcovka. Ten film je tak blbý, až je milý. Joea jsem si zamiloval stejně jako ti radioví posluchači. Je z toho cítit sandlerovská úchylnost a ta mi vůbec nevadí. Dá se na to nahlížet i jako na originální love story. Dá se na to nahlížet mnoha způsoby, ale odpad... Běžte někam, pitomci. ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Hodně ubohá komedie, u který jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Spíš trapný, než vtipný. Část filmu, která měla parodovat Mlčení jehňátek pak byla tak trapná, že jsem měl chuť vypnout televizi. Navíc David Spade nepatří zrovna mezi moje oblíbený herce a tady byl vrcholně ubohej. No potěšila mě snad akorát účast mojí oblíbenkyně Jaime Pressly. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama