Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
papajaN

papajaN (hodnotenie, recenzie)

zajímavý film, každopádně sice klasická romantika opepřená zajímavým tématem

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Výborný film s dobrým námetom na dej... :-) Fraser hrá chlapca, ktorého otec si myslí, že vypukla ďalšia svetová vojna a tak sa so svojou rodinou zavrie do krytu vybudovaného pod svojim domom. Avšak po dlhom čase sa dvere krytu musia otvoriť a mladý Adam sa vydáva do nového sveta zistiť čo sa za tie roky stalo a zmenilo... :-))

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

Naprosto parádní film. Poprvé se mi to hodně líbilo. Myslím ten film. .-)

krapek

krapek (hodnotenie, recenzie)

Velmi prijemna komedia, ale mam pocit ze ten namet nebol dostatocne vyuzity, z tejto nenapadnej komedie mohol byt velkofilm.

Petike

Petike (hodnotenie, recenzie)

Toto bola zlatá komédia. Fraser ako 35-ročný muž s dušou slušne vychovaného chlapčeka je bohovský ! Asi jedna z najlepších komédií, v ktorých doteraz hral... :-)

Reklama

Reklama