Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smečka rotvajlerů, vyšlechtěných a vycvičených americkou armádou k zabíjení lidí, uniká a pustoší poklidné horské letovisko Lake Lure. Je na místním šerifovi, aby ochránil svou malou komunitu. (JasonCZ)

Recenzie (3)

Tomco 

všetky recenzie používateľa

Viacmenej nostalgicke hodnotenie, pretoze ako maly chlapec som sa siel pri sledovani tohto filmu vzdy posrat strachom. Mali sme ho na VHSke pod nazvom: Krvave plemeno cvicene k zabijaniu. Tymto dakujem sullafelixovi, ze mi potvrdil, ze sa jedna prave o tento film. Co si pamatam, tak dej sa toci okolo nejakeho maleho mestecka kde zacnu vycinat specialne (asi armadou) vycvicene Rottweilere. Zabijaju obyvatelov toho mestecka, v lese, v stanoch, dokonca si pamatam na scenu, ked nejaka hlavna dvojica uteka pred nimi po dome a na streche typek zabarikaduje dvere pomocou nejakej tycky, no psy sa dostanu aj cez tuto prekazku.. Dalo by sa pisat dlho, je to proste spomienka ako hovado :).. Verim, ze ja a sullafelix nie sme jedini kto sa k tejto ilegalnej VHSke zaciatkom rokov 90. dostali :). ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku vlečúci sa film, letnou atmosférou a prostredím pri vode, pripomínal skôr voľné pokračovanie Čelustí ako nejaký psovský animal attack. Prvý útok síce neprišiel až tak neskoro, ale zostal mimo záber, signalizovaný ženským vrešťaním. Našťastie nezostalo iba pri náznakoch, posledná polhodinka bola už názornejšia. Existujú aj lepšie vygradované a kompozične ucelenejšie horory tohto subžánru (The Pack, White Dog, Cujo...), ale nebol som vôbec sklamaný. Keby som Dogs of Hell videl vo VHS-ére asi by na mňa zapôsobil viac. ()

Reklama

Reklama