Reklama

Reklama

Recenzie (4)

SatchS 

všetky recenzie používateľa

Ako sám Louie povedal, nie je to film pre každého. Je to absurdné a hlúpe, ale už len za scénu s Willyho mamou si to 5 hviezd zaslúži ("Maybe she doesn't love you!"). ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Louis C.K. v plnej sile. 87 minut plnych absudrnych postav a scen. Inak vynikajuci a s postupom casu cim dalej tym vtipnejsi poviedkovy film. Zafinancovat jeho vznik dopomohli Chris Rock, Jon Stewart, Brett Butler, David Cross a Denis Leary. Samotnu vyrobu filmu zaplatilo po naliehani Chrisa Rocka HBO a nasledne mohol Louis C.K. predstavit film na Sundance Film Festivale. Odporucam tento ciernobiely original, pretoze taky film sa len tak nevidi. Prislo mi to ako totalne odviazany a absolutne nekorektny Woody Allen. Nie kazdy sa bude bavit, ale fanusikovia Louiho urcite. 8/10 ()

Davered 

všetky recenzie používateľa

V dobe vzniku se Louis C.K. zivil predevsim jako scenarista sitkomovych a talkshow skecu, a na vysledku to je znat. Tato cernobila, Jarmusche evokujici absurdni komedie pusobi az prilis "divne" a utrzkovite (nejedna se ovsem o povidkovy film, jak PEZ mylne tvrdi), jeji tempo mnohdy neprijemne vazne. Je to tak spis zajimava a usmevna kuriozita, nez (polo)zapomenuta americka nezavisla klasika. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama