Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaná muzikálová verze slavného románu Marka Twaina. Pojďme společně prožít dobrodružný příběh přátelství Toma a Hucka u tajemné a mocné řeky Mississippi, nalezeného pokladu a štěstí, co nepotkáte každý den (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

Flego 

všetky recenzie používateľa

Animovaná rozprávka zo zvieracieho sveta mohla byť zaujímavejšia, keby nebola ladená muzikálovo. Scéna na starom cintoríne bola dobrá, ako celok mám trochu rozpačitý dojem. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Velmi příkladná ukázka vykrádání klasické a hlavně kvalitní literární předlohy zbavená romantiky, poetiky a originality - přežvýkaná do barevné tisíckrát použité podoby infantilních zvířátek s ošacením a lidskými mravy. Výtvarná podoba, použité hudební motivy a animace patří k tomu nejtuctovějšímu, co může dnešní komerční animovaná tvorba v oblasti masové kultury nabídnout. Český dabink navíc výsledek moc nepozvedne. Celkový dojem 25 %. ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

Slávny detský román prevedený do animovanej podoby, ktorý sa snaží pridŕžať predlohy, aj keď samozrejme, je prispôsobený cieľovému detskému publiku. A tak nechýbajú rôzne lapajstvá, eskapády a pestrofarebný svet. Nechápem ale, načo tam bola prítomná žaba - je to zbytočnosť. Rovnako ako pre deti nevhodné pusinkovanie medzi malými detmi. Mínusom je aj množstvo speváckych vložiek. Pochváliť možno sympatickú animáciu, ktorá sa síce na Disneyho nechytá, ale aj spolu s postavičkami je príjemná a zábavná. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme namlouvat, už předloha stojí dost za hovno (proto se o ní učí ve škole samozřejmě) a tak nízkorozpočtový animovaný remake nemohl dopadnout dobře. Dopadl dokonce hodně špatně, protože nepřináší jakékoli emoce, nebo cokoli nového a k tomu je to celé dost otravné. Velká bída. 20% ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama