Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvedavý a všetečný domáci škriatok Pumuckl zablúdi do truhlárskej dielne váženého majstra Edera kdesi uprostred Mníchova. Pretože je neviditeľný, narobí v dielni veľký rozruch, až kým sa neprilepí na hrniec s lepidlom. V tom okamihu ho majster Eder uvidí, i keď pred očami ostatných ľudí zostáva naďalej skrytý. Pumuckl a majster Eder sa skamarátia a škriatok v dielni udomácni. Čoskoro podnikne viacero výletov do susedstva, ktoré väčšinou končia nejakým šibalstvom, vyvolávajúcim všeobecný zmätok a chaos. (HareS)

(viac)

Recenzie (3)

danoo 

všetky recenzie používateľa

Pilot a následný seriál som sledoval ešte koncom deväťdesiatych rokov a s odstupom času musím povedať, že ma zaujal neobyčajnou variáciou hraného a kresleného filmu, ktorá vytvára modernú rozprávku pre malých i veľkých. ()

Reklama

balba 

všetky recenzie používateľa

Skvělí film.Dost jsem se u toho bavila , i když jsem ho viděla jen v němčině.Oma mi taky dovezla šaty s Pumucklem a na tu dobu jsem byla in. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Film kombinujúci v sebe prvky hraného a animovaného filmu bol natočený podľa rovnomenného rozhlasového seriálu. (HareS)

Reklama

Reklama