Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na večírku, na němž jsou přítomni i Nora a Nick Charlesovi, je zavražděn jazzový zpěvák Tommy Drake. Policie má svého podezřelého, Nickovi se to ale nezdá, a tak se znovu za vydatné pomoci své ženy pustí do vyšetřování. (fleurette)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Flego 

všetky recenzie používateľa

V priebehu 13-tich rokov natočili William Powell a Myrna Loy šesť kriminálnych komédií o manželskej dvojici súkromných detektívov. Všetky príbehy Nicka a Nory Charlesových sa vyznačovali vysokou úrovňou, azda len tento posledný bol trochu vlažnejší ako predchádzajúce. 3+ ()

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Důstojné zakončení série příběhů naprosto úžasného manželského páru. Sice zápletka nic moc, ale opět skvělí William Powell a nádherná Myrna Loy. Žádný díl není vysloveně slabý a všechny jsou vtipné a konverzačně vymazlené. Je až neuvěřitelné, jak je to zábavné i po tolika letech, navíc kouzlo starých dobrých filmů z toho jen tryská. ()

Reklama

pepo 

všetky recenzie používateľa

Uz citit unavu materialu a je dobre, ze sa to tvorcovia rozhodli po siestich filmoch zabalit. Hlavna dvojica je sice stale dokonala, no zapletka je uz iba ciste varenie z vody. Ale aj tak fajn old school zabava. 7/10 ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

2,5   "Follow that car?" "Movie fan."   Jednoznačne najslabší diel série, na ktorom sa už nepodieľal režisér W. S. Van Dyke. Film sa tvári až príliš vážne, postavy sa zase tvária strašne husto (až je to nechcene na smiech) a chémia a sarkastický humor dvojice (William Powell a Myrna Loy) sa tak nejako vytratili. A aj celé to kriminálne dianie okolo mňa prešlo bez najmenšieho záujmu z mojej strany. Z celého filmu ma zaujala iba džezová hudba a ešte ten blázon s klarinetom.   "I swore I'd kill the man who shot Tommy Drake." "Well, I guess you did." ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Posledná časť z vynikajúcej série už značne strácala dych, ale strata času to tiež nebola. Bolo zaujímavé, že prvýkrát v sérii sa kolotoč vraždy roztočil len niekoľko minút po začiatočných titulkách. Vždy pri tejto sérii som bol zvyknutý najprv na zoznámenie sa s postavami a na dialógové potýčky manželov Charlesových, ale tu skoro hneď Nick začal riešiť prípad. Bola to celkom zaujímavá novinka, len škoda, že už tento materiál nemal čo originálneho ponúknuť. Je pomenej vtipný i prepracovaný, ale kvôli ústrednej dvojici má stále svoje čaro. Silné 3*. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama