Reklama

Reklama

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

  • Česko Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračovanie mimoriadne úspešnej komédie o stretnutí malého Kevina McCalistera s dvojicou neodbytných lupičov... Sú tu znova Vianoce a rodina McCallisterovcov sa chystá odcestovať na vianočné prázdniny. Kevina síce tentoraz nezabudnú doma, ale vďaka zmätku na letisku chlapec nastúpi omylom do iného lietadla mieriaceho do New Yorku. Pohotový chlapec však nestratí nervy, ubytuje sa v drahom hoteli a dômyselne využíva otcovu kreditnú kartu. A ako áno, ako nie, do New Yorku pricestujú aj Kevinovi starí známi - zlodeji na úteku Harry a Marv. Je jasné, že ich cesty sa rýchlo skrížia, a keďže lupiči chcú ukradnúť tržbu z najväčšieho hračkárstva, Kevin sa rozhodne im to prekaziť... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Real Tom Hardy

Real Tom Hardy (hodnotenie, recenzie)

"Scény s Donaldom Trumpom sa na sviatky v roku 2019 diváci kanadskej televízie CBC pri pozeraní filmu nedočkali, televízia ju totiž z filmu úplne vymazala. Aj napriek rôznym špekuláciám hovorca televízie nejaký politický podtón poprel a vyhlásil, že išlo o komerčné dôvody: "Ako sa to často deje s filmami adaptovanými pre televíziu, Sám doma 2 bol upravený, aby sme doň vtesnali čas na reklamu,“ vysvetlil."

 

Zaujímalo by ma, aký kkt musíš byť, aby si toto povedal, a aký kkt musíš byť, aby si tomu uveril :DD

na príspevok reagoval MartinS96

Uživateľ Standey zmazal svoj príspevok.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

 mohol by mi nejaky filmovy expert objasnit ako je mozne ze je taky priepastny rozdiel v hodnoteni prvej a druhej casti ? prave som dopozeral dovjku /uz niekolkykrat/ a nevidim ziadne rozdiely v kvalite..obe su to skvele filmy..proste nechapem to hodnotenie 

na príspevok reagoval Standey

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

I když neuvěřitelně vykrádající prvního Sám doma tak pořád luxusní podívaná se kterou musíte mít především hlavu v teple a to ať už v záchodě a nebo ne :-DDDD

Baron Noktur

Baron Noktur (hodnotenie, recenzie)

"Ve scéně, kdy Kevinova (Maculay Culkin) matka najde syna před velkým vánočním stromkem v New Yorku, je v pozadí vidět i česká vlajka. (RedHot)"

...v tom čase to bola stále ešte československá vlajka

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Zelenáč

Zelenáč (hodnotenie, recenzie)

Čím jsem starší, tím více kroutím hlavou nad tímto (i jedničkou) filmem. Jak dítě jsem to tlik nevnímal, ale postupem času se dívám na věcí jinýmy očima. Dost trnu nad tím, co dokážou Marv a Harry vydržet. Dostat několikrát cihlou přes hlavu, železným sloupem do čelisti, pád z cca 4-5 metru přímo na ksicht, několik tisíc voltů do těla a nebo pytlem cementu přímo na hlavu. No myslím si, že by kde jaký superhrdina měl problém tyto dva zloduchy porazit :)

na príspevok reagoval Standey, Standey

sidzej

sidzej (hodnotenie, recenzie)

bude cervena....je to len otazkou casu.....tento film ma stupajucu tendenciu hodnotenia a caka ho podobny osud ako Armageddon ci Rambo 2.- filmy ktore boli donedavna tiez v modrom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

jednička byla o trochu lepší ale tou atmosférou vánoc na jedný ulici...dvojka je mezi lidmi v new yorku,ale taky docela povedená...

Ice123

Ice123 (hodnotenie, recenzie)

Všem vám přeji NÁDHERNÉ VÁNOCE!!! Neboli: "Veselý Vánoce, ty mrcho nevěrná!... A Šťastnej Novej rok." ;)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

strasne sa mi pacila ta new yorkska vianocna atmosfera a to umna staci na 4 * .. ftipy su vazne nerealne.. ale zabavne prehnane aspon premna.. vzdy ked pojde v telke obe dve diele si kuknem

GodKnows

GodKnows (hodnotenie, recenzie)

jaaaaaaj nech uz su vianoce a niekde v telke davaju sam doma...........brutalne sa tesim....

DarkV

DarkV (hodnotenie, recenzie)

to je nejroztomilejsi vanocni film :-) ,,kreditni kartu...tu mam'' :-D ci ,,byla to muchlovacka s mym brachou ´´ tyhle hlasky josu super :-)

kwoky

kwoky (hodnotenie, recenzie)

Pamatuju si, ze jsem u tohohle filmu malem umrel smichy...scena na schodech s plechovkama a raverzou mi dodnes prijde smrtelne smesna.

jamess

jamess (hodnotenie, recenzie)

Sice už to není jednička,ale byla by katastrofa nemít ho ve své sbírca.

Kamca_

Kamca_ (hodnotenie, recenzie)

Trochu slabší pokračování, ale i tak povedený. Myslím, že ve dvojce oproti jedničce jsou lepší nástrahy na lupiče, hlavně na schodech.

Reklama

Reklama