Reklama

Reklama

Epizódy(65)

Obsahy(1)

Tento animovaný seriál z 80. rokov prináša vesmírne vojny v podaní dobrých kyborgov zvaných Silverhawks proti bande zločinca zvaného Mon Star. Kyborgovia sa v ňom snažia ochrániť časť galaxie zvanú Limbo. V seriáli sa objavujú rôzne lietajúce objekty, príšery, technické výdobytky budúcnosti a nezvyčajné oblasti vesmíru. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (9)

Reanimated 

všetky recenzie používateľa

Quicksilver a jeho banda vesmírných poldů "partly metal, partly real" jak zaznívá v openingu. Jo to byly časy. Ještě mi tu na CSFD chybí ti zmutovaní žraloci... ()

Ratemus 

všetky recenzie používateľa

no jo staré dobré časy Supermaxu jsou pryč, tohle byl jistě jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, na vše z toho jsem zapomněl, postavy i ústřední znělku, ale vím, že jsem to žral jak hajzl. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Moje veľmi rané detstvo. Dodnes som si nevedel spomenúť ako sa volala táto rozprávka, ktorú som mal tak rád. Toto boli moje hviezdne vojny na ktorých som ja fičal. S odstupom času sa dosť divím, ale boli pre mňa symbolom boja za dobro, česť, dôstojnosť, slávu, bola to veľká vec. Najmä keď leteli, to bola paráda. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nazval by som to THUNDERCATS vo vesmíre, podobne strihnutý dejový motív. A rovnako fascinujúci animovaný seriál, ktorý patrí medzi moje najobľúbenejšie. ()

Reklama

Reklama