Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gena Hayesová (VIRGINIA MADSEN) so svojím malým synom sa pripletú do pouličnej prestrelky, ktorej si vyrovnávajú účty konkurenčné skupiny japonskej mafie v Los Angeles. Zabijak Jakuzy chce popraviť šéfa dopravnej firmy, ale zabije pritom aj malého chlapca Geny. Matka sa zmení na predátora jej jediným zmyslom života je pomstiť smrť svojho syna. Všetko, čo si zapamätala z miesta činu, bola kresba Modrého tigra, ktorú mal Japonec vytetovanú na tele. Gena sa zoznamuje s majstrami tetovania, ale vystopovať identitu vraha len na základe kresby na tele sa zdá byť nemožné. Pomáha jej starý majster Smith (HARRY DEAN STANTON), ktorý jej vytetuje podobnú kresbu Červeného tigra podľa japonskej legendy je to znak predátora, bažiaceho po krvavej pomste. Gena sa pohrúži do života v podsvetí Los Angeles. V Malom Tokiu sa zamestná ako čašníčka v koktailovom bare, ktorý obľubujú členovia Jakuzy. Zvádza japonských gangstrov, aby skúmala tetovania na ich obnažených telách. Je jasné, že neprestane, kým nenájde Modrého tigra. Potom sa naplní jej osud... Jej Červený tiger už čoskoro pritiahne pozornosť gangstra s peknou tvárou Seijiho (TORU NAKAMURA), s ktorým si začne románik. Netuší, že práve on je vrah jej syna... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

horor2 

všetky recenzie používateľa

VHS klasika, ve které Virginia Madsen chce svou pomstu, poté co byl omylem zabit její syn v přestřelce maskovaným zabijákem s tetováním tygra na prsou. Začne pátrat na vlastní pěst, aby onoho muže našla. Je ochotna riskovat cokoliv. Když už jej najde, dokáže ho nakonec zabít? ()

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

Když jsem viděla Modrého tygra poprvé, tak mě okamžitě zaujmul Tóru Nakamura. Pak se tento film úplně vytratil z televizní obrazovky a já litovala, že jsem si ho tenkrát nenahrála na video. Až loni se mi konečně podařilo znovu se na něj podívat. Virginia Madsen v roli matky, která rozehrává svůj osobní hon na kočku a tygra. Nebojí se přitom použít všechny své ženské zbraně, aby tak dokončila svůj nejbolestnější nevyřízený účet. Virginia jako tmavovláska = skvělá volba včetně tetování, které měla na zádech. :-) ()

Reklama

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Príbeh matky, ktorej dieťa bolo zabité pri prestrelke, sa po rokoch vracia, aby pomstila smrť svojho syna. Pomerne originálny príbeh je vyrozprávaný priamym spôsobom v réžií Norberta Barba, ktorý spojil akčné scénky s energickým výkonom účinkujúcich v čele s obdivuhodnou Virginiou Madsen, ktorá dáva dojemný a priam fascinujúci výkon ubolenej matky. Občas to síce vyznie všetko ako melodráma, ale hneď sa to napraví a celé to potom nepôsobí ako zabudnutý, B-čkový film, ktorý si zaslúži aj po druhom pozretí šancu na nápravu. A keď sa do filmu započíta sexy Virginia, zážitok z filmu bude väčší. PS: Virginia Madsen si tu zahrala aj rolu prostitútky. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama