Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer Allieghieri (Madeleine Stoweová), ktorá nedávno zistila, že je dcérou najväčšieho mafiánskeho bossa Angela (Anthony Quinn), sa po jeho zavraždení najatým vrahom rozhodne vykonať pomstu. V jej úsilí po nemilosrdnej odplate jej pomáha a zložitou cestou neľútostného vyrovnávania si účtov ju sprevádza oddaný, verný a spoľahlivý bodyguard jej otca Frankie (Sylvester Stallone). Je len otázkou času, kedy medzi Jennifer a Frankiem vzplanie ľúbostný cit a vášnivo sa do seba zaľúbia... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (163)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Trellíno 

všetky recenzie používateľa

No tak Sylvester na tom ještě neni tak špatně. Tohle je jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. Bohužel pro Stallonea smolné v tom, že tento film šel jenom na video. Dvakrát škoda, více lidí by tak mohlo vidět, jakým směrem by se ted mohl vidat. Nevím proč je na VHS napsané, že se jedná o akční film. Spíše je to mafiánská komedie. Stallone je zde skutečně příjemný a když se k tomu přidá stále nádherná Madeleine Stowe je na co koukat. Lehce nadprůměrná komedie, viděl bych to tak na 3,5*. ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku mě dosti zarazila žánrová nevyrovnanost a dabing Stalloneho. Na obojí jsem však během filmu zapomněl a po celou dobu jsem se skvěle bavil (a to beru v potaz i slabší závěr). Nečekejte klasickou gangsterku, ani standardní Stalloneovku, tohle je o něčem jiném (možná budete i příjemně překvapeni)... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Hlúposť či už v mene Angelovom alebo nie. Burke skrátka natočil film, sktorého chcel spraviť akčnú, mafianskú komédiu a nakoniec mu vyšla iba fraška. Herecké obsadenie a celkovo postavy nie sú zrovna TO čo by robilo tento film zaujímavým. Samotný Quinn je tu už tak starý že už jednoducho vidíte že je na konci so silami. Stoweová ako uškriekaná bezradná dcéra a vzápätí sebavedomý seximbol je neuveriteľne príšerná a otravná a film nerobí len to keď nejaká Stoweová uteká v spodnom prádle a kozy jej skáču sem a tam. Vtipy sú zle načasované a režisér je neskúsený a podkopáva celý film. Scénar je taký slušný priemer ale to je asi všetko pretože zostáva nevyužitý. Jediné čo drží tento film nad vodou je Stallone ktorého mám rád a opäť dal svojej postave dušu. Ale stačilo to len na slabé 2*. Neskutočne sklamanie. Dúfam že Burke už nič nenatočí lebo je hanba že zrovna tento film je venovaný pamiatke Antonyho Quinna. Quinn si ako herec zaslúžil viac ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

První čtvrtina filmu začíná slibně, avšak v dalším průběhu film upadá pouze do průměru. Celkově se dá říci, že film je průměrný, ale koukatelný, Sylvester Stallone podává svůj klasický (ne)herecký výkon, Madeleine Stowe to stále hodně sluší. Film mě dokázal několikrát pobavit, avšak na druhou stranu poněkud doplácí na žánrovou nevyrovnanost, tvůrci jakoby nevěděli zda točit spíše komedií, thriller či gangsterku. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama