Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašiak z univerzity s absurdným menom Bob Malooga-Looga-Looga-Looga-Looga straší všetkých študentov. Zamilovaný novodobý hrbáč Bob zo zvonice v univerzitnom parku však napokon skončí pred súdom, ktorý mu nariadi prevýchovu a vzdelávanie. Bob prichádza do školských lavíc ako prváčik, učí sa rozprávať a zvládať základné hygienické návyky. Väčšmi opica ako človek spôsobí rozruch nielen na univerzite, ale aj v celom meste. Keď sa dostane do školskej jedálne, o ďalšie peripetie je postarané... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

...tak na tento snímok sa ešte pamätám a to som ho videl strašne dávno.....a pamätám sa taktiež, že sa mi to celkom páčilo......pre nenáročného diváka..... ()

Reklama

Hopkins 

všetky recenzie používateľa

Stare ale při volnu koukatelné . Rozhodně neurazi ale neočekávejme od toho nic světoborného. Průměrná komedie o tzv. Neandrtalci s šíleným jménem a ještě lepšími způsoby. Pochopitelně se nevyhneme zbytečným scenám kdy nám tvůrci naservíruji dojákl typický pro usa a filmy točené mezi lety 88-92 plus mínus. Za sebe 3 hvězdičky. Po dlouhých letech příjemné připomenutí. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama