Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hora svalov Julius Benedict (Arnold Schwarzenegger) bol počatý pri vládnom experimente ako genetický skvost, maličký tlsťoch Vincent Benedict (Danny DeVito) sa však narodil akosi nechcene - ako genetický odpad... Po 35-tich rokoch sa Julius rozhodne vyhľadať svojho brata, z ktorého sa medzitým stal malý, sympatický podvodník a zlodej áut, ktorý je v neustálom konflikte so zákonom. Julius ho aj našiel - vo väzení. Bratia sa stretávajú, porozprávajú si navzájom o svojej minulosti, nachádzajú ženy svojho srdca, spolu sa vydávajú pohľadať ich vlastnú matku a... Zapletú sa s podsvetím! Keďže cestujú ukradnutým kadilakom, v pätách majú zabijaka Webstera (Marshall Bell), ktorému malo patriť päť miliónov dolárov, ktoré sa vezú v aute. A pretože Webster nemá zábrany a každého svedka, ktorý by ho mohol prezradiť, pre istotu zabije, čochvíľa začína ísť naozaj do tuhého... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie
  • V roce 1989 společně vyhrály filmy Dvojčata a Velký (1988) cenu People's Choice Award v kategorii Oblíbená filmová komedie. (Rominator)
  • V roce 1990 vyhrál skladatel Georges Delerue na ASCAP Film and Television Music Awards cenu v kategorii Top Box Office Films. (Rominator)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (viac)

Komedie Dvojčata se dočká pokračování

Komedie Dvojčata se dočká pokračování

15.09.2021

A teď jedna z těch míň pravděpodobných zpráv. Šílená osmdesátková komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitoem v hlavních rolích se totiž dočká oficiálního pokračování. To pak… (viac)

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (viac)

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

Josh Brolin a Peter Dinklage budou bratři

01.03.2019

V Hollywoodu už pár let koluje nápad natočit film Trojčata, který by fungoval jako duchovní pokračování osmdesátkové komedie Dvojčata s Arnoldem Schwarzeneggerem a Dannym DeVitem. Zatímco výše… (viac)

Reklama

Reklama