Reklama

Reklama

Ako zomierajú muži

  • Česko Jak umírají muži (viac)

Obsahy(1)

Válečný stav v Namibii. Fotoreportér O'Brien je mrtvý. Jeho kolega nezvěstný. Novinář Abrahams pátrá v Africe u angolských hranic. Hledá svého kolegu. U průzkumníků se účastní přepadení nepřátelského tábora. Pátrání po kamarádovi ho přivádí na stopu nacistických zločinců, kteří žijí v poklidném ústraní. Seznamuje se s vnučkou nacistického zločince, profesora Schillera. Pomalu a jistě se dostává ke zdroji tajemství. Vydává do rukou izraelské tajné služby nacistu Ganze mrtvého. (Inter Bohemia)

(viac)

Recenzie (2)

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Reportér León dostal úlohu objaviť nezvestného fotoreportéra v Namíbii. Podarí sa mu ho nájsť, ale ten sa už zžil so stepnými ľuďmi a odmieta sa vrátiť domov. Pri tomto pátraní narazí na vojnových zločincov, ktorí si žijú svoj bezstarostný život ďaleko od civilizácie. SS dôstojník Herr Gantz pomáha geniálnemu zločincovi Dr. Erichovi Shillerovi (alias Ernestovi Baurickovi), ktorý síce bol židom, ale v koncentračnom tábore riadil výskum bolesti na svojich spoluväzňoch. To bolo súčasťou dohody, aby zachránil svoju mamu, brata a 3 sestry. Pred oslobodzujúcimi Sovietmi sa podarilo spáliť celý archív a tak utajiť jeho minulosť. V úteku mu bola nápomocná ODESSA, spoločenstvo ochraňujúce a zabezpečujúce úteky a život nacistov, vojnových zločincov do Južnej Ameriky. Keď MOSSAD im prišiel na stopu, usadili sa v Juhozápadnej Afrike v Namíbii. Ale za pomoci Leóna ich tu opäť dolapil Mossad a odviezol k spravodlivému trestu. ()

Svadbos 

všetky recenzie používateľa

Otupujúci príbeh o reportérovi, ktorý sa vkradne do nacistického väzenia v Afrike a má čo robiť, keď ho odhalia. Zaujímavé herecké obsadenie, ale to je asi tak všetko v tejto dutej moralistickej dráme. ()

Reklama

Reklama