Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Británie, rok 1345. Na dvoře sira Rogera probíhá oslava jeho sňatku s krásnou lady Catherinou. Zároveň se však chystá další křížová výprava, které se má Roger zúčastnit. Najednou se ale děje něco neuvěřitelného: poblíž přistává kosmická loď. A pozemšťanům začínají jiné starosti. Ještě větší starosti ale budou mít kupodivu mimozemšťané.... Natočeno podle stejnojmenného úspěšného SF románu Poula Andersona. (MI-380)

(viac)

Recenzie (4)

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Prostoduchá sci-fi komedie která vypadá jakoby osmdesátá léta dorazily do Německa až v roce 1994. Předloha z pera Paula Andersona je docela slušná, ale tohle zpracování nedopadlo moc dobře. Béčkovost by nevadila, ale scénář vyniká jenom stupiditou a nevtipností. Ve skutečnosti nefunguje skoro nic, kromě roztomile brakového vizuálu. ()

Dragonlanc 

všetky recenzie používateľa

Film natočený na základe románu jedného z najväčších spisovateľov SCI-FI na svete - Paula Andersona, aj keď treba priznať, že s knihou toho až tak veľa spoločného nemá. Zábavné sledovanie, ako anglický stredovekí rytieri obsadili kozmickú loď mimozemšťanov a vydali sa na nej na krížovú výpravu do Jeruzalema - len na miesto Jeruzalema skončila na úplne neznámej planéte. Ale keďže hrdí rytieri sa nevzdávajú, pustia sa do boja s celou planétou "krpatých červených diablov", ako nazývajú mimozemšťanov. Zábavné, aj keď by sa z tejto témy dal získať oveľa väčší potenciál, triky na veľmi slušnej úrovni. Celkom dobre som sa pobavil. ()

Reklama

Reklama