Reklama

Reklama

Bláznivá vianočná dovolenka bratranca Eddieho

(TV film)
  • Česko Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (viac)

Obsahy(1)

Bratanec Edward „Eddie“ Johnson (Randy Quaid) opúšťa svoje doterajšie zamestnanie v nukleárnom výskume tesne pred Vianocami. Keď ho napadne laboratórna opica, šéf ho pošle i s celou rodinou oddýchnuť si o Južného Pacifiku - v nádeji, že ho Eddie nebude žalovať. Lenže namiesto v tropickom raji sa všetci ocitnú na opustenom ostrove ako stroskotanci! A Eddie musí celej svojej rodine dokázať, že si ako správny chlap vie poradiť i v takej nečakanej a nepríjemnej situácii, akou je táto... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (44)

sharky 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší postava ze série o rodince griswaldových se dočkala vlastního filmu o vánocích strávených na pustém ostrově. Film má (obzvlášť na začátku) pár hodně vtipných míst, ale humor se místy vytrácí a zamotává do ojetých klišé bez špatky nápadu až se celý film nakonec utápí v moři průměru. (potěší výborný dabing) ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrná nezábavná komedie se smrtící dávkou klišé. Přesně podle očekávaní - Když není Chevy Chase, tak ho stěží nahradí přehrávající a značně "vykrmený" Randy Quaid. Povedené gagy se dají spočítat na prstech jedné ruky, Eric Idle se na plátně objeví ani ne minutu (opravdu). Tenhle film mě převědčil, že natáčet televizní pokračování je hrozné zlo, celá série se tak tudíž propadá a Nick Marck (filmově zaostalý televizní režisér) by se měl jít zahrabat. ()

Reklama

Pan.Antonin 

všetky recenzie používateľa

Vánoční dovolená s bratrancem Eddiem, nakonec nedopadla tak černě jak predikovalo čsfd, ale musím uznat, že s Clarkem Griswoldem jsem na dovolené jezdil daleko raději. Eddie sice umí skvěle lovit divočáky, předbíhat ve frontě na letišti a přistávat s hydroplánem, ale jeho ztřeštěný humor nejlépe funguje v kontrastu s "normálním" Clarkem Chevyho Chasee. Tenhle snímek sice úplně neurazí, ale zábavnost prvních čtyřech dílů je ta tam. Slabší dvě hvězdy. P.S. Potěšil návrat postavy Erica Idlea ze dvojky. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ach do čerta, ja som sa na to tak tešil, ale až takú katastrofu som nečakal. Randy Quaid hral bratranca Eddieho vo všetkých snímkach s Chavy Chaseom o Grizzwoldovcoch veľmi presvedčivo. Bol veľmi vtipný. Ale toto akoby režíroval Uwe Boll. Randy Quaid opäť v úlohe drsného, ale milého Eddieho a Miriam Flynn sa vracia čoby jeho žena v ďalších bláznivých ale nekomických výstupoch. Vianoce boli vždy pre Eddieho a jeho rodinu skúškou schopnosti prežiť. A začne to platiť ešte oveľa viac, keď dostane zaplatenú cestu po Južnom Tichomorí a po stroskotaní lode skončí na zapadnutom ostrovčeku. To je v skutku zaujímavý námet ale skutek utek. To neznamená veľa zábavy pre Eddieho, ani pre nás, ani pre jeho fanúšikov. ()

megacik odpad!

všetky recenzie používateľa

Chcel som si pozrieť tento film, či je to fakt také zlé, ako sa tu píše. Bohužiaľ je to zlé, veľmi zlé. Eddieho mohla hrať kľudne aj tá opica, čo vo filme účinkuje, a nevidel by som rozdiel. Strýko Nick tam tiež nemusel byť. V originálnych vianočných prázdninách(VP) boli otravní traja dedkovia a tri babky a dohromady to bolo vtipné. Tu je jeden otravný (pre diváka otravný) dedo Nick a samozrejme Eddie. Aj ten chudák pes je nejaký prispatý a blbý(aký pán, taký pes), oproti psovi v originálnych VP. Veľmi zábavný tento film nie je, ale nejaká vtipná scénka sa určite nájde. Vo filme je aj vela nelogických vecí, veľa nezrovnalostí....napr. Eddieho rodina nemá veľa peňazí, myslím, že majú aj exekúciu na dome, skoro nikto nepracuje, ale aj tak je ich dom ozdobený výzdobou a svetlami za nemalé peniaze. Čistá voda strieka zo spodu záchodovej misy.... Ďalej čln sa im na fest zasekne medzi dve bralá a keď sa z neho všetci dostanú na ostrov, čln zázračne odpláva. Tiež, more je v okolí ostrova rozbúrené, ale lietadlo v pohode pristane a zaparkuje v polmetrovej vode so skalami, a popri metrových vlnách pookolí. Keď Eddie hodí oštep, ozve sa sloní rev....na ostrove, haha. Eddie sa viackrát rozhliada na vrchole ostrova, a ani tak si nevšimne hotel, ktorý je vraj na opačnej strane ostrova, toto je úplný nonsens. A úplne tupý Eddie, s IQ nižším ako opica(aspoň tak to vo filme prezentujú) v pohode na prvý krát pristane s lietadlom a potom ešte s lietadlom pravidelne lieta......Chcel som dať aspoň jednu hviezdu, ale potom som si uvedomil, ako veľmi parazituje tento film na pôvodných VP(názvom, Eddiem, atmosférou vianoc, vianočnými piesňami, vianočnou výzdobou....), a za toto parazitovanie dávam tomuto filmu 5% ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama