Reklama

Reklama

Série(6) / Epizódy(65)

Obsahy(1)

Ed, Edd a Eddy sú traja chalani a nerozluční kamaráti. Ed je vysoký, silný, ale hlúpy, Edd (a.k.a. Double D) je naopak múdry a neustále nosí čiapku a Eddy je síce malý, ale zato veľmi prefíkaný a zo všetkého sa snaží vyťažiť peniaze. Spolu prežívajú na predmestí, kde očividne nežijú žiadny dospelí, iba ďalšie deti v ich veku. A tie im život rozhodne nespríjemňujú. Či už ide o vypočítavú mladšiu sestru Eda, Sarah, cool Kevina, alebo nebodaj Kanker sisters, ktoré si ich chcú neustále zobrať za manželov. Na problémy tu netreba nikdy dlho čakať. (pivo)

(viac)

Recenzie (22)

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Tři největší a nejošklivější držky amerického animovaného seriálu. Jeden z tech animáku, který je tak absurdně dementní až je celkem zábavný. 25% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V tých rokoch som mal dvoch veľmi dobrých kamarátov a spolu sme tvorili takú nerozlučnú trojku. Na toto si matne pamätám, ale bola to totálna kravina a nevedel som si to stotožniť s nami, vnímal som to ako tuctovú vec, ale musím priznať, že na Cartoon Networku boli všetky veci aspoň trocha pozerateľné, aj keď toto patrilo medzi tie šialené nepodarky. ()

Reklama

Dudros 

všetky recenzie používateľa

poriadne trafený humor. Eďákov som si nikdy nenechal ujsť, dokonca aj môjho tata dokázal tento skvelý seriál pobaviť. Absurdný humor ako sa patrí. Najväčšia šialenosť celého seriálu bol pre mňa Kevinov bicykel, ktorý išiel bez reťaze so zvukom motorky. Kua, ako mohla niekoho taká kravina vôbec napadnúť? :D ()

Zalost 

všetky recenzie používateľa

Seriál o partě tří kamarádů - jeden se snaží pomocí komplikovaných podfuků dostat peníze od dětí v sousedství, druhý je přehnaně čistotný génius, a jak už to tak bývá, třetí je silný ve svalech, ale slabý v šedé kůře mozkové. Tenhle seriál staví na naprosto bizarních situacích, do kterých se tito tři smolaři dokážou dostat až se zarážející pravidelností. Kvalita jejich příhod je solidně nadprůměrná, ale to, co v tomto případě vystřeluje kvalitu do výšin, jsou naprosto kouzelně prosté a zcestné komentáře nejhloupějšího ze tří přátel, Eda. Tomu všemu napomáhá naprosto perfektně zvládnutý výběr dabérů, mezi nimiž vyčnívá právě opět ten pro Edovu postavu. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

5 / 10 Zvláštny animák... Energickosť a nespútanosť je cítiť na každom políčku, no tu nehrá celkovému hodnoteniu do kariet tak, ako to bolo napríklad v prípade celovečeráku Spongeboba - v tomto prípade je skôr dôvodom, prečo vás už po piatich minútach sledovania navštívi pani Migréna a skočí s vami na kus reči... Odporúčam sledovať len skúseným demoličným pracantom, či učiteľom na základných školách, čo sú ľudia, ktorí sú na buchot, škrekot, piskot, kvílenie, krik a všeobecný zmätok zvyknutí. Pre nás ostatných je to zahrávanie sa s vlasntým duševným zdravím. ()

Zaujímavosti (20)

  • Jediná dospelá osoba, ktorá sa v seriáli ukázala, bol Eddyho brat. (Lyrer)
  • V dobe, keď sa Eddovi rodičia presťahovali do Cul-De-Sac a Edd stretol Eda a Eddyho, nebol Jimmyho dom postavený. Jimmyho rodičia teda nie sú miestny a do Cul-De-Sac sa presťahovali. (Lyrer)
  • Počas seriálu sú odhalené stredné mená všetkých "Ed Boys": Ed Horace, Edd Marian, Eddy Skipper. Priezviská všetkých detí žijúcich v Cul-De-Sac sú neznáme okrem Lee, Marie a May Kankers (The Kankers sisters). V epizóde "The big picture show" je odhalené, že priezvisko Nazz je Van Bartonschmeer . (Lyrer)

Reklama

Reklama