Franšíza
Réžia:
Sam MendesKamera:
Carl HerseHrajú:
Aya Cash, Billy Magnussen, Lolly Adefope, Himesh Patel, Jessica Hynes, Daniel Brühl, Ruaridh Mollica, Isaac Powell, Darren Goldstein, Sandra HuggettVOD (1)
Obsahy(1)
Štáb neoblíbené franšízy bojuje o své místo v divokém a neukázněném filmovém vesmíru. (Max)
Recenzie (7)
Stejná marnost jako Blockbuster od Netflixu. Ten humor jde těžce mimo mě a zápletka/postavy jsou narýsované tím nejohranějším způsobem. ()
Chaos, stres a neustále se měnící podmínky práce. Hromada postav, každý je nějaká divná osobnost, rychlý náhled do tvorby frančízy, která se neustále mění za pochodu. Vtip mě prozatím zcela míjí, ale mám slabost pro Daniela Bruhla, takže tomu ještě dám šanci, ()
Nový seriál od Iannuciho, který stojí za Veep, Thick of It a mým docela oblíbeným Avennue 5. Hodně akurátní satira na filmovou produkci, zaměřená na natáčení superhrdinské franšízy. Hlavní postavou je asistent režie, který se za každou cenu snaží udržet, aby natáčení bylo na čas a hasí všechny problémy mezi režisérem, herci štábem a produkcí. Postavy docela sympatické, nejvíce mi to připomíná pár let starý Reboot. Mezi postavy patří starý nekorektní divadelní herec, nová třetí asistentka režie, hloupý hezoun v hlavní roli, německý pseudointelektuální režisér nebo producent, který hrozivě jednou za čas přijde na kontrolu. Bohužel nemohu pochválit překlad na Maxu, který nedokáže dobře vystihnout Iannuachiho barvitý přisprostlý dialog. Nemohu říct, že je to gramaticky špatně, ale prostě to nemá tu šťávu a někdy i zvláštně překládá filmové termíny jako previz. Spíše bych tedy doporučoval pro anglicky mluvící. ()
Čekal jsem vyspělejší produkt. Hrozně moc to chce být vtipné v každé větě, ale celé to působí jako ne příliš povedený první fan draft něčeho, co mělo být alá Sorkin. Příběh ustupuje humoru, který se daří asi na 35%. Ve svém tématu to sice funguje - výsměch absurdnosti filmové produkce a zároveň láska k ní, ale bez dobrých postav, které nebudou pouhou karikaturou sama sebe, to do sebe nikdy nezapadne. ()
Mendes ve stylu Sorkina, ala Studio 60. ()
Vydržal som 10 minút. Vôbec ma to nechytilo... ()
Nuda, nuda, nuda ()
Reklama