Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na další planetě najdou Sheppardovi lidé druhou Atlantidu se skupinou lidí, kteří si říkají Asurané. Když to Sheppard ohlásí Wearové, tak i ona dorazí na planetu. Jenže když Asurané zjistí, že Sheppard a spol. přišli z Atlantidy, nechají je odvést do vězení. Následně tým z Atlantidy zjistí, že Asurané mají zbraň k boji proti Wraithům, a zjistí i jejich původ a spojení s Antiky. (Varan)

(viac)

Recenzie (6)

RedRose 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejnebezpečnější nepřítel ve všech galaxiích opět na scéně a v podobě své první generace... Replikátoři, kteří se chtějí povznést... Zrada jednoho z nich kopíruje zradu pátého, Replikátorů z SG1... Ale bylo to dobrý! ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ľudia objavia planétu s replikatormi napodobnujucich antikov, ktorí sú rozhodnutí zničiť Atlantídu. Uniknú len tak-tak, keby im nepomáhal jeden z nich, nemajú šancu. Mesto replikatorov je epické rovnako ako ich loď. ()

Jan.Cada1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hrdinové s Atlantidy se v tomto díle setkávají s, podle mého názoru, nejsilnější rasou v SG universu - a to s replikátory. Stejně jako v případě SG-1, tak i jim se je podaří zastavit jen za pomoci "zrady" jednoho z nich. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama