Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheppardov výskumný tím objavuje vežu podobnú centrálnej veži na Atlantíde. Je v nej umiestené ovládacie kreslo, ktoré s pomocou Striel chráni celú planétu pred nepriateľskými Wraithami. Rod, ktorý žije vo veži a ovláda technológiu obrany, má v genotype vzácny gén Antikov. Ten sa však s každou ďalšou generáciou oslabuje, takže v blízkej budúcnosti určite nastane chvíľa, kedy potomkovia rodu stratia schopnosť technológiu Antikov ovládať a nebudú môcť planétu ďalej ochraňovať. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

kwoky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že jsem tenhle příběh v seriálech viděl už asi stokrát. Politikaření a boj o moc, lepšolidi a nakonec dosažení sociální spravedlnosti. Aspoň že tu hrály jako kulisy antické technologie, jinak by to bylo už úplně o ničem. ()

Elerrina 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z mých oblíbených guilty plesure dílů. Výsadkový tým opět zachraňuje nebohé vesničany, tentokrát před intrikami jejich vlastních mocipánů, a do Shepperda se opět zamiluje místní krasavice. A McKay opět perlí. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na primitívnej planéte vládne dedinčanom kráľ, ktorý žije vo veži rovnakej ako v atlantide a ovláda antické kreslo. Sheppardov tím musí zosadit kráľa a nastoliť spravodlivosť. Páčilo sa mi ako bol McKay v podzemí. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama