Reklama

Reklama

Na jednej z planét sa náhle zrúti wraithská stíhačka. Obyvatelia všetkých nepriateľských Wraithov zabijú a spália, až na jedného. Je ním wraithské dievča, o ktorú sa stará jeden z miestnych dedinčanov. Tvrdí, že vynašiel liek, vďaka ktorému sa už Wraithovia nemusia kŕmiť ľuďmi, aby z nich načerpali životnú energiu. (TV JOJ)

Recenzie (5)

Jan.Cada1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý scénář tohoto dílu ho řadí ke špičce druhé série. Poprvé se zde potkáváme s myšlenkou využití retroviru, která bude dále klíčová. Hlášky McKeye opět nezklamali a finální zjištění, že taťka wraithské samice je vlastně syn 'velitele' vesnice bylo boží. ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V lese žije wraith, ktorý sa kŕmi na dedinčanoch.  Sheppardov tím objaví wraithske dievča žijúce s otcom, ktorý vývija sérum, aby sa mohlo kŕmiť ľudským jedlom. Prvý raz je tu zmienka o retroviruse. Škoda, že nefungoval. ()

GejmronCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi krásný díl. Jen škoda, že se to nepovedlo. Mohli si vzít jednu z těch omračujících Wraithských zbraní a uspat ji než jí zabít. Jistě by bylo více kontentu alespoň na díl nebo 2, což je škoda. Moc hezké a dojemné. Je to důkaz, že při správné výchově dokáže být i Wraith milý a soucitný a ne jen zabijácká bytost s nadlidskou silou a rychlostí, co se jen krmí a vysává život ostatních. ()

Reklama

Reklama