Reklama

Reklama

Na jednej z planét sa náhle zrúti wraithská stíhačka. Obyvatelia všetkých nepriateľských Wraithov zabijú a spália, až na jedného. Je ním wraithské dievča, o ktorú sa stará jeden z miestnych dedinčanov. Tvrdí, že vynašiel liek, vďaka ktorému sa už Wraithovia nemusia kŕmiť ľuďmi, aby z nich načerpali životnú energiu. (TV JOJ)

Recenzie (5)

Jan.Cada1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý scénář tohoto dílu ho řadí ke špičce druhé série. Poprvé se zde potkáváme s myšlenkou využití retroviru, která bude dále klíčová. Hlášky McKeye opět nezklamali a finální zjištění, že taťka wraithské samice je vlastně syn 'velitele' vesnice bylo boží. ()

GejmronCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi krásný díl. Jen škoda, že se to nepovedlo. Mohli si vzít jednu z těch omračujících Wraithských zbraní a uspat ji než jí zabít. Jistě by bylo více kontentu alespoň na díl nebo 2, což je škoda. Moc hezké a dojemné. Je to důkaz, že při správné výchově dokáže být i Wraith milý a soucitný a ne jen zabijácká bytost s nadlidskou silou a rychlostí, co se jen krmí a vysává život ostatních. ()

Reklama

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V lese žije wraith, ktorý sa kŕmi na dedinčanoch.  Sheppardov tím objaví wraithske dievča žijúce s otcom, ktorý vývija sérum, aby sa mohlo kŕmiť ľudským jedlom. Prvý raz je tu zmienka o retroviruse. Škoda, že nefungoval. ()

Galéria (46)

Reklama

Reklama