Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (637)

anli 

všetky recenzie používateľa

Druhy film z Kamenakova,kde na nas herci opet chrli jeden vtip za druhym,bez vetsiho smyslu v deji nebo nejakeho naznaku scenare.Troska proste chce rozesmivat,nekdy za kazdou cenu.Uprime rikam,ze jsem se parkrat zasmal a film jsem si nejak takhle predstavoval,takze jsem nebyl nijak zklamany a davam hezkych 15%. ()

Lhurgoyf

všetky recenzie používateľa

Nie, nenapíšem vám komentár, napíšem vám príbeh. Príbeh o dni, ktorý zmenil zmysel môjho života. Takže, začínam. V jeden pekný deň sme sa na Letní Filmové Škole rozhodli spolu s ďalším uctievačom vomit screenu - Sith lordom Cooperom - zájsť na projekciu nášho vytúženého filmu Kameňák 2. Keďže sa projekcia odohrávala v letnom kine a prišli sme neskoro, trávnik už bol zaplnený vyznávačmi "kamenného humoru", ktorí už netrpezlivo posedávali a čakali na film, ale najskôr i na príchod všeobecne obľúbeného režiséra Zdeňka Trošky. Ten dokonca kvôli LFŠ prerušil svoje natáčanie tretieho pokračovania a prišiel k nám priamo z Kameňákova. Konečne nastal ten vytúžený okamžik a na javisko prišiel ON. Uvádzačka najprv dlho a pútavo o Zdeňkovi hovorila, priam dopodrobna analyzovala jeho úžasné filmy a skvostný humor. V tom sa náhle rozpršalo a všetci vytiahli dáždniky. Keď sa pani uvádzačka spamätala z letargie jej pochvalných slov a uvedomila si, že prší, a že tam Zdeňek stojí len v jeho typickej krátkej košeli, promptne (a s určitým rozhorčením) vyzvala divákov, aby pánovi režisérovi nejaký ten dáždnik nad hlavou podržali. Po chvílke trápneho ticha, zachoval pohotový Zdeněk chladnú hlavu a odvetil "Ale néé, to je dobrý". A tak tam mokol a mokol, až mu pani uvádzačka konečne nepredala slovo. V tom sa všetkým rozžiarili andělské tváře, a s nadšením počúvali jeho zaujímavé rozprávania z natáčania i zo života, v ktorých často používal slová ako "hovno", "nadržená bába Kropáčková", či "herecké hvězdy formátu Helenky Vondráčkové a Martina Maxy". A všetci sa od zábavy "řachali smíchy" a úprimne bavili. Po jeho úvode sme mu všetci zatlieskali a tešili sa na projekciu, ktorá ak mala byť aspoň z polovice tak zábavná, ako sám pán Troška, bola odsúdená k obrovskému úspechu. Po menších peripetiách sa spustil film. Keďže bol trávnik obsadený "lidmi navezenými z venkova, kteří by se Kameňáku smáli i kdyby nefungovala promítačka", čakali sme salvy smiechu, záchvaty nespútanej zábavy a vzájomných poplácání sa medzi členmi rodín typu "hele mámo, to byl ale výbornej fór!" Ale... nič sa nestalo!! Na projekcii sme (v rámci nášho všeobecného sebemrskačstva) vydržali 20 minút a ak poviem, že sa ľudia vlažne zasmiali tri krát, tak to preženiem. Nechápali sme to. Kam ten svet speje, keď sa už ani Troškovým filmom nikto nezasmeje? Znechutení z tohoto faktu sme sa s Cooperom zbalili, nechali film filmom, a radšej zašli do hospody. A pri niekoľkých pivách sme sa do noci bavili o našom bohovi Zdeňkovi a jeho neprekonateľnom prínose do českej, ale i svetovej kinematografie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Ztratila se nám tchyně. Kdo ji najde, dostane přes držku." Druhé vtipkování v Kameňákově mě zaujalo asi tak stejně jako to první, ale ta "nosná" dějová linie s teoretickou sexbombou bábou Kropáčkovou mne hodně nebavila. Na druhou stranu musím ocenit neutuchající snahu o to mě rozesmát, i když bych ocenil, kdyby ty vtipy byly i z jiných kategorií než jen staré nebo nepovedené. ()

Tetsuo odpad!

všetky recenzie používateľa

Ještě o dost horší než první díl, což už je co říct. (Kdybych na to nemusel pracovně kvůli psaní Troškova portrétu, vyhnul bych se tomu širokým obloukem.) ___ Kamera malinko profesionálnější, objeví se tu i takové vymoženosti jako vizuální gag, zvuk mimo záběr nebo humorný hudební podkres, ale hrozně ruší postsynchrony a dabing. _______ Co se týče vtipů samotných, jsou vulgárnější a tupější než minule, ale nejvíc vadí používání téže hudby, závěrečné písně, naprosto hluché obsazení Vondráčkové a Maxy a totálně rozpadlý děj. Minule to totiž bylo přese všechno sudržnější. Teď už se postavy chovají jako naprostí magoři a není v nich ani kapka životnosti. _____ Situace jsou nejen nevěrohodné z hlediska jakéhokoli realizmu, ale blbé i v žánru jakkoli nadsazené komedie. A hlavně je to všechno příšerně ochablé, s nulovou dynamikou. Nuda a trapnost. ()

Hennes 

všetky recenzie používateľa

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (21)

  • Policie České Republiky ve filmu používá zbraně Sig Sauer P226 nebo Beretta M92f. Ve skutečnosti ale české bezpečnostní složky používají pouze CZ 75. (dc125)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)

Reklama

Reklama