Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy West (Ryan Phillippe) žije so svojimi rodičmi v ťažkých podmienkach. Otec Ray (John Savage), veterán z Vietnamu utláča jeho aj slabú a oddanú matku Kate. Celá rodina je svojim despotickým otcom drvená, no nik nemá dostatok síl vzoprieť sa mu. On totiž nepozná hranice a nerobí mu problém nútiť svojho syna, s pištoľou v ruke, aby sa pomiloval s vlastnou matkou.
Jimmy nakoniec zisťuje, že je vďaka Rayovým úchylným potrebám otcom svojich dvoch mladších bratov a pokúsi sa s nimi utiecť z domu. Cestu im však skríži Ray, ktorý skrýva kruté tajomstvo... (LxLuthor)

(viac)

Recenzie (13)

A.L.E.S. 

všetky recenzie používateľa

Poměrně jadrný film mě překvapil téměř ve všech ohledech. Vzhledem k ději bych se ani nedivil, kdyby byl natočen podle skutečné události. Každopádně má film grády i dějové zvraty a o překvapení tady není nouze. Miminálně jedno bylo docela předvídatelné, když se Jimmy dozví, že jeho dva údajní bratři jsou de facto synové. Bohužel zvrácené chování některých jedinců je horší a nafilmovat se nedá. I přesto šlo o celkem kvalitní zážitek, který vygraduje do úchvatného konce. Naštěstí vše dopadne tak, jak má a každému je naloženo podle toho, co si zaslouží. Až na jednu dle mého nevinnou osobu... ()

Reklama

cab 

všetky recenzie používateľa

Pribeh rodiny zijici na okraji mesta v nesnesitelnych podminkach a prostredi, protoze otec je veteran s Vietnamu a agresivni alkoholik, dospivajici synacek soulizi se svou matkou a k tomu jeste dva mladsi synove, jejichz budoucnost i minulost je nejasna. Vysity priklad nefunkcni americke rodinky a lidi s poruchami osobnosti v temnem razeni s dobrymi hereckymi vykony a nutnymi dejovymi odbockami, ktere postupne odkryvaji jedno velke rodinne tajemstvi, ktere se da predvidat, ale stejne prekvapi. 70% ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Mala by som si už konečne zakázať pozerať takéto filmy, nerobia mi dobre a to nielen na pleť. Skutočne neviem, ktorý z nich dvoch bola väčšia sviňa, ale každopádne sa našli a bohužiaľ presne tak ako tu už niekto v komentári spomenul, vôbec by som sa nedivila, keby toto bolo natočené podľa skutočnosti. Smutné, desivé, úbohé a žiaľ zvrátene ľudské... ešteže to ten záver trošku zachránil. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama