Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tracy Chambers (Diana Ross) je drzá, no odhodlaná mladá žena žijúca na predmestí Chicaga a snívajúca o kariére módnej návrhárky. Absolvovala viacero kurzov a svedomitou prácou sa vypracovala z predavačky na sekretárku a následne na asistentku hlavného predavača luxusného obchodu s odevmi. Jej priateľ Brian Walker (Billy Dee Williams) sa neúspešne pokúša otvoriť si vlastnú kanceláriu v štvrti. Keď začne trvať na tom, aby sa Tracy vzdala svojich ambícií v prospech jeho záujmov, tá miesto toho uprostred noci odletí do Ríma, aby sa naposledy pokúsila zahájiť kariéru. Usmeje sa na ňu šťastie, keď sa stane múzou v očiach jedného z jej bývalých klientov... (Incantator)

(viac)

Recenzie (2)

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Hodne schématické melodrama s decentným nábehom na campy gold. To by ale u kormidla musel zostať režisér Tony Richardson (vyhodený kvôli tvůrčím neshodám), ktorý by isto pritlačil na pilu a dal väčší dôraz na dekadentné skotačenie Anthony Perkinsa s Dianou Ross v Ríme. Producent Gordy bohužiaľ uprednostnil archaickú víziu černej Popelky obetujúcej vlastnú kariéru v prospech sexistického tlčhubu Lando Calrissiana. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Diana Ross sama navrhla některé z kostýmů v sekvenci módní přehlídky. (AIMÉE)
  • Původně měl snímek režírovat Tony Richardson. Později jej však producent filmu Berry Gordy odvolal a sám převzal režii. (AIMÉE)

Reklama

Reklama