Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Austrálsky sci-fi seriál o dievčati menom Alana z roku 3000, ktorá sa pomocou časostroja ocitne v roku 1990. Spolu s dvoma súrodencami zo súčasného Sydney zachraňuje svet pred zničením, ktoré plánuje iný cestovateľ v čase, tentokrát z roku 2500. Alana používa sinergén - zvláštnu čelenku, ktorá jej umožňuje len silou myšlienky hýbať predmetmi alebo liečiť ľudí. Seriál je plný akcie, divák sa ocitne v rôznych časových úsekoch budúcnosti a nebude sa nudiť. (hygienik)

(viac)

Recenzie (5)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je nostalgia ako bejk. Azda nikto s mojej generácie, ktorí ulietavali v tej dobe ( v našich televíziách na sci-fi ešte pomerne chudobnej ) na podobných námetoch, si nenechal tento seriál újsť. ()

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

Toto bol serial môjho detstva, ťažko povedať ako by som to zožral dnes, ale na toto som sa tešil pravidelne... bola to kvalitka, prišli z budúcnosti modulom, plešatý záporak z roku 2500 zbohatol na stávkových kanceláriach, najväčšia radosť mu robí voda, v ktorej je r. 2500 nedostatok... dneska je to asi prekonané, ale na tú dobu to bol meganámrd! na osvieženie spomienok - http://www.youtube.com/watch?v=QUIPT_Y5a0c po prezretí pár ukážiek na youtube som stiahol * dole.. možno by to chcelo stiahnúť ich asi viac x), ale uznajte sami: ,, kto v detstve nemiloval presnidávku?´´. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1. a 2. séria Dievčaťa z budúcnosti majú úplne odlišné vyznenia. 1 je menej násilná aj pomalšia. Vychováva decká príkladom kontrastu správania sa Alany z budúcnosti (vždy hovorí pravdu, o nikom nezmýšľa zle, pomôže aj tomu, kto jej ublížil) a 2 detí zo súčasnosti. Ako kresťanovi mi táto pridaná hodnota príde vynikajúca. Žiaľ už z 2. série sa vytráca. Tá je temnejšia a dôraz nie je kladený na vzťahy, ale dobrodružnú akciu. Naopak, ako dieťa ma oslovila hlavne 2. séria a nebyť jej, na Dievča z budúcnosti zabudnem. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Nostalgia :) Konkrétne scény si pamätám iba matne (ochranné laséry na čele, zmena nepriateľa na spojenca...) ale pocitovo sa toho vo mne vynára dosť veľa. Pozerával som to ako malý a zdalo sa mi to vtedy také špičkovo futuristické, moderné a napínavé. Zanechalo dojem. ()

Reklama

Reklama