Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šampión v kickboxu Rick Quinn (John Barrett) uvažuje o ukončení své sportovní kariéry, ale jeho hlavní protivník Denard (Michel Qissi) s ním chce znovu zápasit a proto zavraždí Quinnovu ženu. Quinn začne okamžitě podezřívat Denarda, ale nemá žádné důkazy. O tři měsíce později je Quinn uvězněn kvůli rvačce v jednom baru. Bohatý muž jménem Le Bracque za něho zaplatí kauci. Na oplátku chce, aby Quinn pro něho zápasil. (videofil)

(viac)

Recenzie (7)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film neni zdaleka tak spatny jak to na prvni pohled vypada ten nazev je samozrejmne blbost jak je tu uvedeno jde o pokracovani Americkeho kickboxera akorat si to zase jednou intersonic prelozil po svym jinak choreografie souboju neni nijak vyjimecna cekal sem ze Qissi predvede vic nez jednu prumernou bitku ale nevadi Barret se pere slusne a dobre vypada na to ze uz mu v ty dobe bylo 55 libi se mi hlavne to jak je film nekompromisni prohrajes a dostanes kulku do hlavy no zkratka na smrt ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Napady na scenare a la Bloodsport dosli, tak si reziser Roodt povedal, ze sa pokusi dat napisat scenar zdrogovanemu simpanzovi s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie : no a vysledok po dlhej tazkej praci uzrel svetlo sveta a vola sa To the Death. 0 % ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama