Reklama

Reklama

Kde bolo, tam bolo, v jednom ďalekom močiari žil zelený obor menom Shrek, ktorého drahocenná samota bola náhle otrasená inváziou otravných rozprávkových postavičiek. V jeho jedle sú myši, v jeho posteli veľký zlý vlk, v dome a v jeho okolí tri prasiatka a ďalší, všetci vyhostení zo svojho kráľovstva zlým lordom Farquaadom. Odhodlaný zachrániť ich domov (nehovoriac o svojom) Shrek uzavrie dohodu s Farquaadom a vydá sa zachrániť z pazúrov zlého draka krásnu princeznú Fionu, aby sa stala Farquaadovou nevestou. Na svojej výprave je sprevádzaný vtipkujúcim somárom, ktorý by pre Shreka urobil všetko, ale ktorý v žiadnom prípade nestíchne. Záchrana princeznej sa zdá byť ten najmenší problém, keď je odhalené temné tajomstvo, ktoré ukrývala... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:07

Súvisiace novinky

Pátý Shrek má zelenou

Pátý Shrek má zelenou

05.04.2023

Těžko uvěřit, že už to je víc jak dvacet let od premiéry prvního Shreka. Poslední film z milované série pak dorazil do kin v roce 2010, už tehdy se ale zdálo, že byl koncept vyždímán na maximum a… (viac)

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (viac)

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (viac)

Reklama

Reklama