Reklama

Reklama

Pahat Pojat

  • USA Bad Boys (viac)
Trailer
Fínsko, 2003, 120 min

Obsahy(1)

Film je založený podľa skutočnej udalosti štyroch fínskych bratov Takkunenovcov. Tí aj napriek ťažkostiam v rodinnom živote držia spolu a pomáhajú si navzájom. Po tom, ako sa ich otec dostane do protialkoholickej liečebne sú nútený čoraz väčšími, sofistikovanými krádežmi vo svojom malom mestečku "zarábať" peniaze na obživu. Problémy však nastanú, až keď sa Eero zamiluje do dcéry policajného vyšetrovateľa, ktorý má tieto krádeže na starosti. (Rainfall)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Skupina 4 mladych chlapcov si vo Finsku privyraba na zivobytie drobnymi kradezami, o tom je film Pahat Pojat. Ako to vzdy byva, vela veci ide v klude, ale potom sa jeden mlady zamiluje do dcery policajneho komisara, ci koho presne. Jasper Paakonen /lapland Odyssey/ bol na urovni, ide fakt o talentovaneho herca : 85 % ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Policajti vo Fínsku vyzerajú ako dajakí sťahováci alebo bedňáci . Tie ich uniformy sú skôr montérky a do toho ešte tie vydlácke čapice... no neviem . Ty kokos, ja si nemôžem pomôcť , ale tento film je tak nabúchaný hláškami... ! Alebo skôr tými situáciami , by som povedal . No masakra ! A vôbec, chlapíci sa s ničím nesrali ! Žiadne tiň ti riň tin drobné krádežičky , ale riadny gangsterský štýl , bager , trezor a jedeš ! Dodatok na záver : Nad koncom sa netreba zamýšľať . ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama