Reklama

Reklama

Kid

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Čo je viac ako peniaze a majetok? Láska a starostlivosť o milované osoby! The Kid je nadčasová groteska o ľudskosti a čistom cite, a o tom, ako prišiel chudobný tulák Charlie k opustenému dieťaťu. Ukazuje, že aj s obyčajnými palacinkami môžete vykúzliť hostinu storočia, pokiaľ stolujete s tým správnym človekom. A neprekazia vám ju úradníci, uličníci ani nadprirozené bytosti. (ASFK)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
29kubko10

29kubko10 (hodnotenie, recenzie)

Tak kto nevidel môže ľutovať, krásny film fakt lepšie, ako niektoré hlúposti čo sa točia teraz. A pre tých čo film opovrhujú skôr ako ho vidia, len toľko je to ich názor, ale radšej si to kuknúť a potom vypisovať a hodinka nikoho predsa nezabije. Chaplin proste toto musí byť za 5 hviezdičiek.

Slartibarkfast

Slartibarkfast (hodnotenie, recenzie)

Reaguji na příspěvek Langy10. Synku, nejdříve by si se měl naučit pravopis a až pak diskutovat o filmu, který stejně nepochopíš. Filmové skvosty totiž netvoří jen ty, co jsou ve 3D a v dolby surround 7.1. Děkuji za pozornost.

Simheona

Simheona (hodnotenie, recenzie)

Reaguji na příspěvek Langyho10: Fascinuje mě zkreslená představa některých lidí, kteří se domnívají, že film bez mluvení je odpad. Naopak. Charlie Chaplin byl důkazem toho, že i groteska může být velké umění. A Kid patří mezi skvosty filmografie. Krásný dojemný příběh - přitom krátký a i beze slov zcela výmluvný, vás chytí za srdce. Samozřejmě hlavně cyniky.

Langy10

Langy10 (hodnotenie, recenzie)

Tento film jsem neviděl a ani po tom netoužím, jen co mě zarazilo je , jak může černobílej, němej film být tak dobře hodnocenej , fakt hrůza, hodnotit to nebudu, ponevac jsem to nevidel, ale kdybych to videl, tak se vsadím, že odpad! je slabí slovo.

Honziq

Honziq (hodnotenie, recenzie)

Úžasný film, kterému sráží 1* absolutně nevhodný hudební doprovod (viděl jsem verzi prodávanou v Levných knihách).

Simheona

Simheona (hodnotenie, recenzie)

Kid je naprosto nádherný dojemný němý film, který skutečně nepotřebuje slov... Charlie je v roli "tatínka" úžasný a dokonale přesvědčivý...

SKOPALKA

SKOPALKA (hodnotenie, recenzie)

Je to krásny film o láske medzi sirotou a tulákom na ktorom sa zasmejeme , ale v niektorých pasážach aj poplačeme.

Reklama

Reklama