Reklama

Reklama

Monster Farm - Enbanseki no himicu

(séria)
  • Japonsko Enbanseki no Himitsu (viac)
Japonsko, (1999–2000), 19 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Hrajú:

Wataru Takagi, Čisa Jokojama, Mariko Kóda, Juri Širatori, Džúróta Kosugi, Kaneto Šiozawa, Kotono Micuiši, Nozomu Sasaki, Akio Ócuka, Fumiko Orikasa (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(48)

Obsahy(1)

Mladý Genki Sakura, veľký fanúšik videohier, je teleportovaný do svojej obľúbenej hry, kde spoznáva chovateľku príšer Holly a jednooké stvorenie Sueza. Po vyslobodení príšerky Mocchi zisťuje Genki pravdu o svete chovateľov príšer. Spolu so svojimi novými priateľmi sa vydáva hľadať Fénixa. Mýtické stvorenie totiž ako jediné dokáže príšery zachrániť pred zloduchom Moom, meniacim ich na zlé bytosti. (HDeer)

(viac)

Recenzie (2)

HakuSaku 

všetky recenzie používateľa

Na toto anime si spomínam veľmi rád a to hlavne na Nemecký opening, ktorý chodil na RTL2. Tento serial okrem iného bol pevná súčasť mojho detstva. Vždy po škole o druhej začínal anime program a som sa na neho strašne tešil! ()

HDeer 

všetky recenzie používateľa

Taktiež tento seriál poznám z nemeckého kanálu, veľmi rád som to pozerával. Hlavný hrdina mi pripomínal mierne Asha Ketchuma z Pokémonu ale tu má miesto svojich vreckových príšeriek korčule a vlastnú silu. Zábavné a poučné diely ponárajú diváka hlbšie a hlbšie do deja i keď miestami sa seriál môže zdať epizódna rutina. Určite by ho malo vidieť viac ľudí, stojí za pozretie. ()

Reklama

Galéria (11)

Reklama

Reklama