Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kromě citových zmatků Slávka Kefurta a vyhraného boje Bonka Pence se blíže seznámíme s rodinou Pilichovou. Ottu, zaměstnance Čištění města, přihlásila jeho žena Zdena do televizní soutěže Deset stupňů ke zlaté. Je prostě přesvědčena, že se musí v životě prosadit, a jeho povolání se jí zdá málo atraktivní. Bývalý letec Strachota si nikdy nebyl příliš jistý, že si natrvalo udrží lásku mnohem mladší Jitky. Jeho tušení se málem potvrdí. U Krejzů se začíná klidná hladina mladého manželství pomalinku čeřit. Zatím jsou to jen drobné vlnky. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

...také hore-dolu...J.Adamírovi ujde žena i sa vráti....J.Hanzlík sa chce ženiť i ísť na montáž do sveta....J.Vinklář je operovaný naraz na obe oči-neviem či kedysi sa cataracta operovala takto -dnes nie....každý tam má "chvíľku pre seba" - hodne nudnú.... ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krásná Jana Šulcová řeší milostné dilema a Jiří Adamíra to dává s takovou noblesou, šarmem a nadhledem, že jsem na něm mohla oči nechat.. Jana Hlaváčová přistrkuje a postrkuje svého muže, výborného Vladimíra Menšíka, aby se zúčastnil televizní soutěže.. Bonek jde konečně na operaci očí, no a Hanička Maciuchová začíná být pomalu a jistě "na zabití".. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vinklář si konečne ľahol pod nôž. Maciuchová to preháňa s kompenzovaním si nešťastného detstva hmotnými statkami. Menšík sa účastní vedomostnej súťaže v televízii, čo v tej dobe rozhodne neznamenalo "písmenko...písmenko...písmenko". Šulcová s Munzarom nasadzujú Adamírovi parohy, ten ide do seba, vedie a počúva filozofické reči. Kolářová prichádza o vienok zelený hneď vedľa bicej súpravy a Hanzlík zvažuje montáž v Sudáne. Motorizované hordy odchádzajú na chalupu pod ďalekohladným dohľadom Amortovej alebo Hajskej. Hrušínský sa naďalej úspešne zatajuje. Príjemný diel, ale poriadna hláška žiadna. Tri anonymy. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama