Reklama

Reklama

Záhady Sylvestera a Tweetyho

(seriál)
  • Česko Tajemství Sylvestera a Tweetyho (viac)
Animovaný / Rodinný / Mysteriózny
USA, (1995–1999), 18 h 51 min (Minutáž: 21–22 min)

Hrajú:

June Foray, Joe Alaskey, Frank Welker, Jeff Bennett, Jim Cummings, Tress MacNeille, Corey Burton, Maurice LaMarche, Brian George, Rob Paulsen, Billy West (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Kocour Sylvester se stále neúspěšně snaží ukořistit malého žlutého kanárka Tweetyho, podaří se mu to někdy? Mezi těmito pokusy o ulovení se řeší různé "záhady", přitom je to celé velmi humorně zpracované... (ČSFD)

Recenzie (14)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Tajomstvá Sylvestra a Tweetyho" - tento animovaný seriál, z produkcie Warner Bros Company, ma nikdy nebavil. Ich kolegovia z Looney Tunes ako napríklad Bugs Bunny, Speedy Gonzales, Porky Pig, káčer Daffy, divoký Tazmanian Devil, či ukrutne rýchly Road Runner (mig-mig), tí boli celkom v pohode. Ale na hlúpeho kocúra Sylvestra a hydrocefalického kanárika Tweetyho som si veru nezvykol. Tiež mi tam hodne vadila aj tá stará ježibaba. ** ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Táto dvojica sa proste nemôže vyhnúť porovnávaniu s inými, ktoré vznikali v rovnakom čase. Ale nech už boli ostatné akékoľvek, toto je pre mňa priemer. Čo sa týka zábavy ma to až tak nebavilo, vždy to bolo o niečo pozadu. Animácie sú pekné, dej a scenár často na jedno kopyto, len s nejakými zmenami, ale má to aj tak svoje čaro. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Dalo sa to pozrieť, ale opäť sa jednalo o rozprávku, ktorá prišla na obrazovky v čase, keď ma už nebavili a Tom a Jerry to skrátka nebol, takže iba občas som si to pozrel a zväčša prepol a hľadal niečo iné. ()

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Narozdíl od spin-offu tazmánského čerta to není tak průměrné, ale na originál to stále nemá. Nicméně jako výplň je to solidní zábava. Nicméně nic se nevyrovná tom, když si pustíte původní Looney Tunes se všemi starými známými včetně těhle dvou výtečníků, 4 hvězdy. ()

uiu 

všetky recenzie používateľa

Sylvestr a Tweety mi nikdy jako dvojice do oka nepadli, stejně jako jejich starší předchůdci Tom a Jerry. Nevidím zábavu v tom, že upištěný kanárek neustále zmrzačuje kocoura, který se jej sice snaží sníst, ale to je holt příroda a já to tak brala už odmalička, že jedno zvíře sní druhé, aby přežilo a nechápala jsem, proč si za to Sylvestr zaslouží jen monokle a boule. Na druhou stranu mě na seriálu bavily záhady a jejich řešení, takže to na ten průměr dám, i když hlavní dvojici jsem nijak zvlášť nemusela. ()

MartyMcFly89 

všetky recenzie používateľa

Já to prostě neměl rád, OK ? Dabing byl naprosto hrozný (1. hřebík), postavy byly nudné (2.), lokace a příběh nezajímavý (3.) a animace se mi vůbec nelíbila (4.). A Tweety mě vždy sr.l (5.) ()

Litaniel 

všetky recenzie používateľa

Super animák...vždycky mě bavily záhady a tajemství které babča řeší...Jop abych nezapomněl nemám rád tweetyho, už od mala jsem fandil sylvestrovi (dokonce jsem měl doma plyšáka v životní velikosti), který nikdy neuspěl a vždycky jenom dostal po papuly...SYLVESTER 4EVER. ()

Reklama

Reklama