Reklama

Reklama

Bláznivá dovolenka v Thajsku

Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Francky a Krimo snívajú o odchode z fádneho života na sídlisku. Miesto kam obaja túžia ísť je notoricky známe plážové letovisko Pattaya. Dostať sa na miesto, kde o ženy, alkohol a párty nie je núdza, je však pre dvoch flákačov , ktorí nemajú žiadne peniaze neľudská úloha. Rozhodnú sa preto, že prihlásia svojho suseda liliputa na majstrovský zápas liliputov v thaiboxe, ktorý sa odohráva práve v Pattayi. To však ešte netušia, že to, čo mala byť vysnívaná dovolenka a začiatok nového života sa stane najbláznivejším dobrodružstvom v ich živote. (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 3

Recenzie (47)

Lyžař 

všetky recenzie používateľa

Napad uz aspon 50x okopirovanej..mejdan nekde mimo..zaruka uspechu a vydelku..jenze ono to vzdy neplati. Sceny jsou kolikrat hodne lacine, obcas hodne barevne, ale celkove podle meho trochu nerikajici. Butky jsou lacine, minilidi taky. Jak si nekdo z tohohle muze delat srandu celej film?? Paralela na Ramba a podobne fotky :-D Hudba:*** Herci:*** Scenar:* Rezie:*** ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Naozaj veľmi podarená snímka, ktorá odsýpa, má rýchle tempo a nenudí. Je to poriadne bláznivá komédia. Herecké obsadenie neznáme, ale rozhodne chlapi dobre bavili od začiatku až do konca. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi silné rockové piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Ale zase už by som nechcel až tak preháňať a chváliť. Rozhodne ma ale nenapadá žiadna skupina ľudí, ktorej by som tento snímok nemal odporučiť, myslím že ho ocení každý fanúšik šialenej komédie, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

To si opravdu ještě někdo myslí, že tenhle formát pařby dovede opravdu nadchnout? Jasně, jsou zde scény, které se mi líbily, ale tak kdyby zde nebyla ani jedna vtipná scéna, asi je to dost tragické. Špatná parodie "Kickboxera" v závěru vyloženě nepotěšila, ale je dobře, že jsou starší filmy připomínány. Jsou lepší než tyhle nové. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Český názov filmu je zavádzajúci. Začiatok je veľmi dobrý (hlavne predstavenie jednotlivých „hrdinov“), ale časom sa kvalita postupne (občas rapídne) klesá. Občas (veľmi) urážlivý, ale niektorými scénami vás dokáže dostať zo zlej nálady. Malá scéna z filmu Bloodsport poteší. Zatiaľ asi najvydarenejší „paródia“ scén z filmu Kickboxer. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Tak určitě, poklona Louis de Funèsovi nebo Pierre Richardovi to dejme tomu nebyla, ale k...a, mně to sedlo jako penis do vagíny. Přitom jednoduché jako nazouvák na boty, ale ty kluci mě prostě bavili......nemám rád současný trend nazývat každou druhou komedii "Pařbou", ale když přijmu tuhle hru, tak rozhodně víc, než oslavovaná "Vlčí smečka". Ok, říkejte si o mně, že jsem primitivos grandes, ale já se královsky bavil a Pattayi si píšu jako potencionální místo moji příští dovolené. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film má niekoľko podobných čŕt s filmom Kickboxer (1989), ako napríklad záporáka menom Tong-Po (Saïd Bogota), thajský box, spôsob tréningu, alebo legendárne zlomenie palmy či kopanie do betónového stĺpa. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama