Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už absolútny úvod filmu, keď malý bobor Theodore (Cameron Finley) so starším bratom Wallym (Erik von Detten) roznášajú noviny, nám jasne napovie, že pôjde o zábavný rodinný film s množstvom vtipných scén. Rodina Cleaversovcov žije v Ohio múdry otec Ward (Christopher McDonald), milujúca matka June (Janine Turner) a ich dvaja synovia. Menší Theodor túži po bicykli a sľúbi otcovi, že bude hrať za školu bejzbal. V tíme hráčov sa však cíti nesvoj a pokazí, čo sa dá. Na narodeniny však predsalen dostane počítač od starej mamy a vytúžený bicykel od rodičov. Chodí na ňom do školy, ale po štyroch dňoch mu starší chlapec ukazoval rôzne triky a akrobatické kúsky na bicykli. V istej chvíli však na bicykli vyštartoval a viac sa nevrátil. Bicykel jednoducho ukradol... Medzitým sa Wally pokúša pomôcť priateľovi Eddiemu získať si priazeň spolužiačky Karen, ale tej sa viac zapáči Wally, čo vedie k napätiu a roztržke medzi kamarátmi. Jedného dňa hrá Theodor bejzbalový zápas a zrazu zbadá chlapca na svojom ukradnutom bicykli. Vtedy sa stane čosi nečakané... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

darwin 

všetky recenzie používateľa

Remake seriálu z roku 1957. Tvůrci pochopili, že se nedá zkopírovat příhody rodiny Cleaverů, které jsou 40 let staré a tak to celé zabalili do moderního kabátu. Chrise McDonalda jsem viděl poprvé v kladné roli, Janine Turner je na rozdíl od tehdejší June Cleaver, Barbary Billingsley (která si tu střihla i malou roličku) kost k sežrání a vůbec celá rodinka vypadá víc normálně než ti panáci z 1957. Výborně tento seriál parodovala Mad TV ve své scénce Leave It To Blink-182. Tenhle film se o parodii nesnaží, zato úplně v pohodě pobaví. Seriály jako tehdejší Leave It To Beaver už nemají šanci, obraz dokonale bohaté a bílé rodiny z bohatého a bílého předměstí už naštěstí tolik netáhne. Přetransformoval se do neškodných komedií jako tato, anebo je vyloženě parodován, jako v geniálních Lidech z předměstí. ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Bol som prekvapený, keď som sa nechal zlákať jednoduchým, sladkým príbehom filmu a pobavili ma šibalské náznaky. Deti viac ocenia tento film ako dospelý. 5/10 ()

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle běželo na HBO snad každej druhej den a s trochou nostalgie musim uznat, že na ten film vzpomínám kladně. Sympatickej malej hrdina, co neustále mrví život svýmu staršímu bráchovi a má neskutečně rajcovní mámu. Takovej nenápadnej příjemnej film na dobrou náladu. ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Rodinná komedie, na níž mě osobně pobavil jen název Nechejte to na Bobrovi, jelikož dělám s 'bobre(ke)m' a tato formulace mě provází téměř každý den.. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama