Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Mazec tohle!! Takovej fakt ujetej scénář a konec se hned tak nevidí ... "Sifu" s pořádným černoškým afrem jede se svým žákem kterej je zas na rozdíl od něj běloch a člen pouličního gangu, někam do Asie a tam se setkaj s nějakým mistrem .. Budiž... Pak ten žák tam najde talisman a ten si vezme z nějaký hrobky sebou do USA. Zde pak talisman rozpoutá temné síly a v metru se začnou dít brutální tajemné vraždy. Pak zde ještě vystupuje policajt, který to neúspěšně celý vyšetřuje. Mimo to zde probíhají pořád nějaký šarvátky gangů "černoši" versus "číňani" ... No takovej mix hororu, martial arts a blackploiteru jsem fakt dlouho neviděl ... :-) Ale musím teda jednoznačně vyzdvihnout choreografii bojových scén, na tu dobu, rozpočet a Béčkovost filmu jako kráva jsou téměř nesestříhaný, dobře koukatelný a zábavný relativně i dnes ... s lehkým úsměvem na tváři ... ;-) Jinak jsou zde nějaké ty gore scény, je to dobré,ale nebudu urážet klasiky ... ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

... jedná sa o štýlový H-brid blaxploit , kde sa afro stretne s kung-fu, prípadne boo , lebo zhmotnený ďábel robí v mestskom suteréne problémy. Tak prepotrebná hudba pre vystihnutie NY atmosféry zaprášených čias , ako aj audio " tresky / plesky " Ma vykopli ku hodnoteniu , ktoré si táto srandička s prvkami Môjho obľúbenému žánru zaslúži. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Sedemdesiatkový černošský kung-fu horor? Od pohľadu strašný bizár, ale miestami celkom zábavný. Karatoidný afro guru cestuje so svojim gangsta kamošom do číny aby tu pochytil nejakú múdrosť od bambusových majstrov a ten jeho kolega ukradne náhodnú magickú cetku starej mŕtvole, čo znamená že si po nich do Ameriky prídu temné sily. Z celého filmu sa mi najviac páčili práve tie scény kde sa posadnutý Číňan čaptavo kláti ulicami a metrom s prízračne vybielenými očami. Keď sa v podzemí začnú množiť záhadné vraždy, miestny policajti začnú len tak zo zadku vyťahovať teórie o vojnách gangov a zmutovaných krokodíloch. Najvtipnejšie zas boli samotné veselo-nemtavé pouličné bitky černochov so žlťákmi za doprovodu brblajúceho funky soundtracku. Hlavný hrdina alias ebenový mesiáš v upnutom zlatom overale dokáže poslať protivníka k zemi aj keď jeho noha prefičí pol metra od jeho hlavy. Vo finále sa poriadne spravodlivo naserie a rozdá si to v metre s démonom ktorý konečne odhalí svoju pravú, gumeno zombícku podstatu. Čistá dobová podivnosť. ()

Reklama

Reklama