Reklama

Reklama

Hore za láskou

  • Česko Za láskou vzhůru (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komédia o tom, že láska nepozná hranice a v prípade 1,5 metrového Jeana Dujardina – ani výšku. Diane (Virginie Efira) je krásna žena, pracuje v renomovanej právnickej firme, má zmysel pre humor – je jednoducho ženou za ktorou sa otočí každý chlap. Diane však práve prešla nešťastným manželstvom končiacim rozvodom, ale je znova pripravená nájsť muža svojich snov. Existuje však niečo také ako náhoda alebo osud? Asi nie! Raz večer Diane zazvoní domáci telefón a príjme hovor od neznámeho Alexandra (Jean Dujardin), tajomného muža, ktorý práve našiel jej mobil. Alexander je zdvorilý, šarmantný a vtipný a – bohatý. Už počas telefónneho rozhovoru medzi nimi preskočí iskra a takmer okamžite si dohodnú rande. Diane podľahne čaru Alexandrovho hlasu a sníva o tom, ako asi vyzerá v skutočnosti. Ako to už ale býva, predstavy sú niekedy lepšie než skutočnosť a ich stretnutie nedopadne úplne podľa Dianinho očakávania... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (122)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek "Za láskou vzhůru" je celkem obyčejnou romantickou komedií, ale když dáte do hlavních rolí dva tak příjemné herce, prostě vás to musí bavit. Je to ale jasný kalkul, protože je zřejmé, že zmenšený Jean Dujardin stejně dovede všechny diváky uhranout. Kdyby to byl jiný, neznámý prcek, možná je to osobitější. ()

provitamin 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická komédia ako ju mám rád podľa vopred známej schémy - dva ľudia, trpaslík a blondínka, sa do seba zaľúbia, potom prídu problémy v podobe ľudských predsudkov, keďže blondínka predsa nemôže žiť s chlapíkom vysokým 136 cm, aby tieto nakoniec prekonali, blondínka si uvedomí že jej nebude vadiť celý život sa pri sexe pozerať do vankúša, trpaslík jej po krátkom váhaní odpustí a žijú spolu šťastne pokiaľ nepomreli. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ostal som sklamaný. Úprimne, nefalšovane sklamaný. "Up for Love" malo dobrý potenciál. Úvod človeka navnadí, prvých 15 - 25 minút filmu je veľmi dobrých a má dobrú atmosféru, no myslím si, že počas scénky na diskotéke sa to začína jemne rozsypávať, až ku koncu som ostal s pocitom, že som videl veľmi klasické spracovanie filmu s kreatívnou pointou. A mohli z toho spracovať oveľa viac komédie, alebo viacej príjemných momentov. Lebo keď sa film sústredí tým smerom, tak sa naň pozerá veľmi príjemne. Lenže musíme prísť do vážnych momentov, ktoré sme videli, ktoré poznáme a vieme dopredu odhadnúť ako nakoniec dopadnú. Lenže to nie je jediný problém. Ako som povedal, keď spolu Diane a Alexander tancujú medzi ľuďmi, tak je maximálne do očí bijúce, ako je to celé neprirodzené. A v momente ako si človek tie efekty uvedomí, tak už sa toho nedá zbaviť, a vidíme ich všade. A nemôžem klamať, je to veľmi rušivé. Osobne si myslím, že film má dobré postavy, ale nevie s nimi dostatočne pracovať. A okrem toho pripraví dejové línie, ktoré nakoniec nevedú nikam. Myslím si preto, že to malo byť buď vtipnejšie, alebo to malo mať viac láskavej atmosféry, ktorá by dokázala dať tomu viac romantiky a mohlo to fungovať. Takto je to na mňa moc prevarené. Hodnotenie: C+ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Krásne romantické, taká sladká ľahko vtipná komédia, kde uveríte, že aj lilipután si môže nájsť kočku, láska nemá hranice. Ale pozor! Mojej pozornosti neuniklo, že lilipután bude úspešný len keď má kvádro aspoň za liter, berie vás na prvé rande skočiť padákom a na večeru do najlepších reštaurácií, vtedy sa už predsudky ľahšie stierajú. Inak Dujardin je kvalitný herec, len neviem prečo ho zmenšovali, to vo Francúzsku nemajú nízkeho šarmantného herca? ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Dujardinovo zmenšení je technicky zvládnuté a oba hlavní představitelé působí sympaticky, ale to je tak všechno. Nějaké vtipnější scénky, které by vycházely z Alexandrova handicapu tu člověk snad až na jednu výjimku nenajde a ani jinak jsem tu neměl mnoho důvodů k zasmání. V zásadě to bylo o vztahu dvou lidí, kterým chybí k dokonalosti půl metru a oni si s tím nějak nedokážou poradit. Blíž než ke komedii to má k podprůměrnému dramatu se zajímavým námětem. 30% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Pro to, aby byl Jean Dujardin (Alexandre) trpaslíkem (ve filmu mu bylo ubráno více než 40 cm z jeho výšky), bylo zapotřebí nejen speciálních efektů v postprodukci (digitálních úprav etc.), ale také přímo na place, kde bylo třeba prostředí propozičně přizpůsobit. V některých scénách Dujardin klečel na kolenou nebo stál dále od kamery. Jinde pomohly zvětšené kulisy. (julie_mie)

Reklama

Reklama