Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Flintstonovci a Rubblovci sú moderné rodiny doby kamennej a žijú s osvojenými dinosaurami v pravekom mestečku Bedrock. Fred Flintstone (John Goodman) a Barney Rubble (Rick Moranis) pracujú v kameňolome banskej spoločnosti Slate and Comp. Fred s manželkou Vilmou (Elizabeth Perkinsová) už vychovávajú podarenú dcérku Pebbles, ale Barney je bezdetný. Starostlivý Fred venuje bezdetnému Barneymu peniaze, aby si mohol s manželkou Betty (Rosie O´Donnellová) adoptovať dieťa. Keď Fred a Barney podstupujú kvalifikačný test na pozíciu nového zástupcu viceprezidenta spoločnosti, Barney vymení svoj výborne prepracovaný test za Fredov nepodarený, aby sa mu odvďačil. Fred získava vedúcu výkonnú pozíciu v podniku, spyšnie a správa sa povýšenecky. Teší sa, že svokre Pearl (Elizabeth Taylorová) ukázal, že Vilma sa nemohla vydať lepšie a že si ju zaslúži. Nevšimol si pritom, že je iba nastrčenou figúrkou v špinavej hre majiteľa firmy Cliffa Vandecarva (Kyle MacLachlan) a jeho sekretárky Sharon Stoneovej (Halle Berryová), ktorí ho skorumpovali, aby prevzal zodpovednosť za prepustenie všetkých robotníkov po nákupe automatickej výrobnej linky. Kto zachráni nešťastného Freda? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (168)

giaruj 

všetky recenzie používateľa

Nedá mi na tomto mieste zaspomínať si na filmový zážitok v našom dedinskom kine. Neviem, kto premietal, ale pomiešal kotúče. Začiatok bol v strede aj s koncom, prostriedok na konci. No, dobrá avantgarda. Kino bolo plné malých detí a film bol s českým titulkami. Možno preto o hviezdičku navyše. Keď som si film pozrel po rokoch na VHS poukladaný prišli dojmy: nuda, sklamanie. Všetky postavy stratili svoju "kreslenú" krásu. ()

cinema_cz 

všetky recenzie používateľa

Flintstoneovi jsou jedním z těch filmů, kde forma triumfuje nad obsahem. Významným plusem filmu je obsazení vedlejších rolí, které je - mírně řečené - velmi nekonvenční. Flintstoneovi jsou nenáročná zábava v tom nejlepším slova smyslu. Budete se výborně bavit a několik minut po zhlédnutí pravděpodobně zapomenete, o čem to vlastně bylo. 80 % (František Fuka, Ci 08/1994) ()

Reklama

Zeek 

všetky recenzie používateľa

Někdy se to povede, někdy ne. Myslím tím převedení kresleného filmu do hraného a tady si myslím, že se to povedlo. Je to vtipné, má to spád, výběr herců do jejich rolí je ideální. Nesmím opomenout skvělé kostýmy a kulisy. Já Flintstoneovi můžu a nedám dopustit ani na jejich animovanou verzi známou z Cartoon Network. Moje hodnocení: 70% ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Problematická hraná verze animované americké klasiky (nikdy jsem jí však nepřišel na chuť), která maximálně potěší fandy seriálu, či Johna Goodmana. Celkově se jedná o formu co poráží obsah. Děj je prostinký a scénaristům moc nešlo na něj navázat a vymyslet dostatek vtipů. Kladem je rozhodně obsazení, Goodman je dokonalý a MacLachlan si svoji postavu bídáka užívá. Jediným opravdovým kladem je výprava, která je dokonalá a hlavně vtipná. Celkově se jedná o bezvýznamný snímek, který sice ve své době plnil kina, dnes však sotva jej někdo pustí dopoledne o víkendu v televizi. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Celkom vtipné spracovanie kresleného seriálu a John Goodman sa podľa mňa do tejto role na rozdiel od ostatných hercov naozaj hodil. Čo však bolo extra v tomto filme? Príbeh o tom, že bohatstvo nie je všetko, dialógy také detské, vlastne by som povedal nič. Ono je to fajn na víkendové popoludnie, ale nie na celovečerný film. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (14)

  • Film vznikol na motívy rovnomenného animovaného seriálu Flintstonovci (1960) a snažil sa dôsledne zachovať realitu originálu vrátane rekvizít, akými sú osvojené dinosaury či rôzne praveké potvory vo funkciách domácich pomocníkov (prasosaurus ako odpadkový kôš, dinosaurus - vysávač, dikafták či brontožeriav). (PATWIST)

Reklama

Reklama