Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Východoněmecký reprezentant v pětiboji emigruje po vítězství na olympiádě v Soulu do USA. Jeho někdejší trenér a agent však ani po skončení studené války nepřestává prahnout po pomstě. (cheyene)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (44)

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Podla mna tu tento film az moc podhodnotili, ze je to slaby film. Film mal dobry priebeh deja a nevyznelo to trapnym dojmom, ze vas to nebude bavit sledovat. Obcas som aj postrehol dobru atmosferu, hlavne ked Erik bezal prec ku autobusu, aby sa mohol nenapadne vteperit do Ameriky. Takych scen je tam poviacej, co len film ozivilo a nebolo to nikde preplacane a prehnane. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Lundgrena moc nemusím a asi mu nikdy nepřijdu na chuť, ale tohle je vyjímka, na tenhle film se dalo docela koukat, ale rozhodně to neznamená že to musíte ihned zkouknout. Ale v rámci Lundgrenových filmů je to slušní průměr. Nic méně i tak film má plno chyb třeba střelba bazukou byla WTF!!! Film se dá doporučit snad jen lidem kteří mají rádi béčka z 90 let. Ale ani vy z toho na větvi asi nebudete. ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

Hrej na vítězství, nebo zemřeš... Po zisku olympijského zlata v pětiboji v Soulu emigroval mladý východoněmecký sportovec Eric Brogar do USA. Po letech jeho extrenér chystá pomstu. Tentokrát bojuje Eric ve smrtelné hře o svůj život. Scénář : Gary DeVore, Bruce Malmuth, William Stadiem a Gary T. McDonald Kamera : Misha Suslov Hudba : David Spear ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Politická masáž a náckové versus olympijský vítěz Dolph Lundgren – no tak to mě poser na holé záda…Opravdu velmi úsměvný kousek plný nelogických kopanců a scénáristických blikanců. Nu což hlavně že se akční blonďák předvedl v plavkách, dal do držky bývalým parťákům z repre a emigroval do vysněné USA. Mělo to pár světlých okamžiků, ale ani ty nestačili alespoň na průměrné ohodnocení. Slabota! ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o olympijskom víťazovi čo dal zbohom rodnej domovine, aby mohol v krajine s hviezdami a pruhmi začať od piky. Pre Dophíka to zo začiatku vyzerá ako príma zmena, je nádejným päťbojárom, vie teda jazdiť na sedle, plávať ako ryba, behať ako kamzík, mieriť vždy do čierneho a šermovať alá mušketier. Lenže pri úteku ho zrania a v germánskej koži to nemá v novej krajine vôbec ľahké. Najsympatickejšia pasáž prichádza, keď sa ho ujme boss of burger a začne trénovať na kvalifikáciu, lenže potom sa nastolený smer utne a zmení na nudnú, utrápenú, politickú frašku s náckami a kvalifikácia dobre, že sa nepripomenie až po titulkoch. Škoda, potenciál bol, len ho utopili bočné, bohvieaké úmysly. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Plavecké preteky sa natáčali na plavárni Pepperdine v Malibu. (m.a.t.o.)
  • Kinopremiéru mal film iba v Južnej Kórei, Japonsku, Taliansku a Španielsku. V ostatných krajinách vyšiel rovno na videu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama