Reklama

Reklama

Slayers - Lina, postrach banditů

(seriál)
  • Japonsko Slayers (viac)
Japonsko, (1995–2009), 43 h 20 min (Minutáž: 25 min)

Predloha:

Hadžime Kanzaka (kniha)

Hrajú:

Megumi Hajašibara, Jasunori Macumoto, Bin Šimada, Takehito Kojasu, Džúróta Kosugi, Hiroši Janaka, Daisuke Góri, Masato Hirano, Minoru Inaba (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(104)

Obsahy(1)

The Slayers je japonský akčný komediálny seriál, ktorý rozpráva príbeh putujúcej čarodejnice a lovkyne banditov, mladej Liny Inverse, a jej partnera, šermiara Gourryho Gabrieva. Dvojica musí bojovať proti temnému pánovi a jeho sluhovi. Na svojich cestách stretávajú nielen spojencov, ale aj nepriateľov. (Carol Pifková)

Recenzie používateľa Marius k tomuto seriálu (4)

Slayers - Lina, postrach banditů (1995) 

Zábavné príhody cholerickej čarodejnice Liny Inverse, natvrdlého šermiara Goury Gabrieva, mladej ochrankyne spravodlivosti Amelie (iniciatívny blbec je horší než triedny nepriateľ...), šamanistického tretinového golema Zelgadisa a kňažky Sylphiel pri boji s čarodejníkom Rezom. Veľmi dobrá zábava, najmä "vylepšená" divadelná hra..... ()

Slayers Next (1996) (S02) 

Pokračovanie Slayerov sa nesie znova v komediálnom duchu a stretnete tu starých známych, Linu, Gourryho, Ameliu, Zelgadisa a Sylphiel ku ktorým sa pridáva aj "Mystic priest" Xellos a čarodejnica Martina Navratilova (nekecám ! ) ktorá má s Linou nevyrovnané účty. Vynikajúca zábava na jesenné daždivé večery..... ()

Slayers Try (1997) (S03) 

Zatial po 15 dieloch....dufam ze sa to nezmrší. Neskôr napíšem viac.....a nezmršilo. Jednoznačne najlepšia (i keď posledná) séria príbehov Liny Inverse. Magická bariéra chrániaca vnútorný svet zmizla a princ Philionel vysiela mierovú misiu do sveta vonkajšieho ktorú vedie jeho dcérenka zapálená pre boj so zlom Amelia. Keď sa do toho pripletú Gourry, Lina a Zelgadis je jasné že misia skončí skôr než lode zdvihnú kotvy, ale zároveň i to, že začína nové dobrodružstvo. Zlatí draci majú proroctvo o stĺpe svetla ktorý stojí v zakázanej oblasti. Jedná sa samozrejme o koniec sveta a jediný kto má odporúčanie ho zachrániť je Lina...ktorá nemá na výber, inak by ju zabila jej veľká sestra, čo je viac než dostatočná motivácia. Pribudne tu nová postava - dračica Filia ktorej prestrelky s mystic priestom Xellosom sú hlavným ťahúňom humoru tejto série. ()

Slayers - Revoluce (2008) (S04) 

Stará parta v plnej sile. Doragon Sureeeibu ! ()

Reklama

Reklama