Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Ripley je ctižiadostivý mladý muž. Na záhradnej párty sa náhodou zoznámi so starším bohatým mužom a, vycítiac príležitosť, predstiera, že pozná jeho syna, svojho rovesníka. Čoskoro dostane ponuku za 1000 dolárov odcestovať do Talianska a priviesť mladého Dickieho Greenleafa späť domov. V Taliansku sa pripojí k Dickiemu a jeho krásnej priateľke a užíva si s nimi život v prepychu a bez práce. A nezastaví sa pred ničím, aby pre seba získal všetko, čo má Dickie Greenleaf a on nie...Film vznikol podľa slávneho románu Patricie Higsmithovej a bol nominovaný na 5 Oscarov. (STV)

(viac)

Galéria (61)

Súvisiace novinky

Andrew Scott je nový pan Ripley

Andrew Scott je nový pan Ripley

26.09.2019

Hvězda seriálů Sherlock (Moriarty) a Potvora (sexy kněz) Andrew Scott získal hlavní roli v připravované seriálové adaptaci slavné série knih o známém zloději, podvodníkovi a sériovém vrahovi Tomu… (viac)

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

Držitel Oscara Gabriel Yared zahraje v Praze

23.07.2012

Světoznámý tvůrce filmové hudby – skladatel Gabriel Yared (Oscar za Anglického pacienta) – čas od času vymění pero a notový papír za klavír a veřejně vystoupí. Letos na podzim budou mít šanci slyšet… (viac)

Law a Minghella opět spolu

Law a Minghella opět spolu

28.02.2005

Jude Law si s největší pravděpodobností zahraje v BREAKING AND ENTERING, pro Miramax Films. Lawova role se má jmenovat Will a je to londýnský architekt, momentálně se nacházející v osobní i… (viac)

Reklama

Reklama