Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(52)

Obsahy(1)

Animovaný seriál "Třída číslo 402" byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402". Přirozeným vůdcem třídy je zrzavá dívka Nancy. Ona a její spolužáci (Jessie, Arthur, Freddie, Polly aj.) vyvádějí samé nezvednosti, kterými zlobí nejen svou třídní učitelku Gravesovou, ale také rodiče a ostatní žáky školy. (kamisu)

(viac)

Recenzie (56)

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Skvelý nadčasový seriál,ktorý aj napriek jednoduchej animácii zabodoval nielen u detí.Prednosťou je bezpochyby dômyselná charakterizácia jednotlivých postavičiek a opatrne dávkovaná satira.Poriadne vychcané decká združené okolo ambicióznej,no trošku podrazáckej Nancy,priblblý riaditeľ Besser,zavraždeniahodná bifľoška a donášačka Polly,lenivý Jesse,postrach triedy Vinnie,no a nad tým všetkým svojrázna a neúplatná slečna Gravesová-to je partička,okolo ktorej sa stále niečo deje.Každý diel je plný humorných dialógov a situácií z úplne bežného života novodobých školáčikov,ich rodičov a učiteľov a vždy sa snaží niečim poukázať na ich negatívne vlastnosti.Pochváliť treba aj vynikajúci český dabing. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Moje dětství a Fox Kids a co si pamatuji, Třída číslo 402 patřila k mým nejoblíbenějším. Snad nikdy jsem nepochopil, proč se všechny holky chtěly kamarádit s tou blonďatou pindou, podobně jako proč nikdo nechtěl být kejma s Polly. Ta je prostě se svou Litvou a lžícemi nejlepší. Perfektní byl samozřejmě i Jessie se svou maminkou a pani Gravesová, která jakoukoli situaci mezi dětmi vždy elegantně vyřešila... 100% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Kids From Room 402" ma odjakživa bavilo. Mal som pocit, že tie postavy boli odpozerané zo života a všetci tomu vedeli dať nejakú tú svoju osobnsť. Je pravda, že niektoré decká si toho času moc neužili, no seriál vedel na koho sa sústrediť. Osobne mojou najobľúbenejšou postavou bol asi večný flákač a milovník vesmírnych príšer Jessie McCoy. Kedykoľvek sa epizóda sústredila na neho, tak to bolo zaručené, že sa budem rehotať. A rozhodne vedel priniesť aj niekoľko skvelých hlášok, ktoré nezabudnem. A okrem toho vo svojej lenivosti vedel byť často tak ohromne kreatívny, že som skoro až odpadol, že ho vôbec niečo také bolo schopné napadnúť. Na to koľko sa mu veci nechceli robiť, tak mal vždy pripravenú neuveriteľnú výhovorku alebo kreatívny nápad ako sa z niečoho vyzuť. Uznávam. Z ostatných postáv vynikala aj Polly, ktorá očividne mala vždy pocit, že musí robiť maximum a všetci musia dodržiavať pravidlá. Nancy ako prirodzený vodca medzi dievčatami má dobré momentky (najlepšie asi keď robila opatrovateľku) a Arthur Kenneth Vanderwall ma takisto vedel pobaviť akým kreatívnym spôsobom chcel prísť k peniazom. A potom je tu Vinnie ako triedny komik, ktorý sa stará o väčšinu humoru, ktorý sa sem dostal. Pamätná bola pre mňa epizóda, keď jeho teta začala randiť s riaditeľom a výsledne bol jeho "strýček Stuie". Freddie zase ako trošku hanblivý ale inteligentný chlapec mal tiež dobré momentky. A ešte nezabudnúť na Jesseiho maminku. Jednoducho, animovaná zábava ako sa patrí a vie to človeka opäť posadiť do školskej lavice. Hodnotenie: A ()

Martan1994 

všetky recenzie používateľa

Můj nejoblíbenější seriál na Fox Kids, který je velice vtipný. Sice už nejsem malá, ale ráda se podívám jednou za čas i teď, akorát už na to nemám moc času. Lituju děti, že na tom kanálu zrušili takovéto pohádky jako je tato, nebo třeba Život s Louiem a musí se dívat na Hannu Montanu a samé takové kraviny, které jsou úplně bez děje. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Nancy, Jessie, Freddie, Arthur, Polly, Winnie, Melanie, či pekná Penny s morálnymi duchom, to bola radosť sledovať. Napriek tomu, že to bolo o niečo lepšie ako Traja kamaráti a Jerry, malo to svoje chyby a aj nedobré diely, ale celkovo som túto kanadskú srandu miloval a aj milujem. Toto je pre deti dobré a uberie im to strach zo školy, napriek tomu, že u nás také skvelé školstvo nie je. Polly z Litvy a jej boršč, to bola jedna veľká sranda alebo Jessieho strach z injekčných striekačiek a jeho mama, čo ho rozmaznávala a starala sa o neho ako o miminko. A tá zvučka, tak to nemalo chybu. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Seriál byl natočen na motivy knížky "Gracie Gravesová a děti ze třídy 402." (CrypzzXD)

Reklama

Reklama