Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Frost (Michael Keaton) dostal druhú šancu byť otcom. Možno tým najstudenším, akého si viete predstaviť. Jack Frost sa živí ako spevák, ktorý je väčšinou kdesi na cestách a tak môže iba ťažko trábiť veľa času so synom Charliem, ktorého má veľmi rád. Byť stále v aute, to nie je veľmi príjemné a naviac ani bezpečné. Charlie to bude mať veľmi ťažké. Ešte o tom nevie, ale jeho otec má práve nehodu, po ktorej sa jeho život končí. Aby to však nebolo také smutné, Jack sa vracia na tento svet v novom prevleku. Z Charlieho sa stal veľmi smutný chlapec až do momentu, kedy sa jeho otec opäť neobjavil v jeho živote. Jack sa však vrátil ako snehuliak. Konečne si môžu užiť spoločný čas. Ale čo povedia ostatní na to, že sa Charlie rozpráva so snehuliakom? A čo sa vlastne stane, keď sa oteplí? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (165)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Niekde medzi 2 a 3*. Priklonim sa ale k slabšiemu hodnoteniu lebo ma napadá množstvo filmov (aj priemerných) s vianočnou tématikou ktoré si v budúcnosti určite pozriem radšej. Jack Frost je ultra jednoduchá rozprávka čo nikoho výrazne nenaštve, no po pravde, dlho som nevidel takto predvídatelný príbeh. Humoru je málo a sentiment nezabral. Rozbeh bol trochu zdĺhavý, no paradoxne ma asi na celom filme bavil najviac. Obživlý snehuliak mohol byť postavička s ktorou sa dá vymyslieť kopa vtipných situácii, tu som ich videl možno tak 3.(maximálne). Pochválim aspoň za to že som sa nenudil. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Michael Keaton predviedol svoje najvýraznejšie herecké výkony koncom minulého milénia. Bolo to v spolupráci s režisérom Timom Burtonom, keď v roku 1988 stvárnil bizarného antihrdinu Beetlejuicea v rovnomennom filme, a keď sa v rokoch 1989 a 1992 objavil v úlohe Batmana. Potom už začala jeho kariéra postupne upadať. Mňa však ešte celkom pobavil aj ako "Jack Frost". Tento snímok natočil v roku 1998 režisér Troy Miller. Michael Keaton si tam strihol titulnú úlohu. Zahral si hudobníka, ktorý zahynie pri dopravnej nehode. Po smrti sa vráti k svojmu jedenásť ročnému synovi v podobe oživlého snehuliaka. Je to vianočný rodinný film, ktorý si počas zimy raz za čas rád pripomeniem. Takže keď príde reč na Michaela Keatona, tak mi automaticky v mysli naskočí - Beetlejuice, Batman a Jack Frost. *** ()

Reklama

kadef 

všetky recenzie používateľa

Normálni americká novodobá pohádka. Sněhulák se jim teda moc nepovedl. Říkal jsem si jak to asi vyřeší s chozením. Nakonec to dopadlo tak, že se jen klouže a to i po asfaltu. Konec zas moc dojemný není. Čekal jsem, že Michael Keaton po tom co hrál v Batmanovy chytí nějaké větší role a ne béčkové vánoční rodiné komedie. Druhé shlédnutí už bylo horší. ()

campix 

všetky recenzie používateľa

Jak by řekl pan Polreich tak Jack Frost je taková filmová Amerika v prášku. Nehorázná slátanina, která vánoce nijak nepropaguje, spíše ztrapňuje. Vůbec tento film nedokázal vytěžit s atmosféry vánoc a nechápu jak se do toho mohl namočit Michael Keaton. Všimli jste si už někdy jak je americký sníh rozdílný od toho českého, když srovnám sníh z jacka frosta a z Krakonoše a lyžníků, připadá mi ten americký jako polystirén. ()

cyndaquil 

všetky recenzie používateľa

V detstve som to zbožňoval, dnes už žiaľ nie a to som si zachoval svoje detské srdce, mám rád rozprávky, hlavné tieto staršie, o to viac ma mrzí, že tie pocity, ktoré som mal pri tomto filme, už nefungujú... Stále to zostane krásnou spomienkou a to, tomuto filmu nevezme nikto a nič. Som rád, že som ju v detstve videl, páčila sa mi a prežívam pri nej nostalgicky pocit ale nie tak silný v aký som dúfal. Keďže chcem byť objektívny a nenechať sa ovplyvniť peknými spomienkami na detstvo, dávam dve hviezdičky. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Film se natáčel v Truckee, v Los Angeles, v Burbanku, v Long Beach a Tahoe City v Kalifornii a v Renu v Nevadě v USA. (rafix)
  • Tento film bol uvedený necelé 2 roky po filme s identickým názvom Jack Frost (horor o zmutovanom snehuliakovi). (rador)

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (viac)

Reklama

Reklama