Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Topco 

všetky recenzie používateľa

Baví ma prehrabávať sa starými hodinovými Bčkami a Castle je ich príjemnou studnicou. Undertow síce nie je jeho najlepší noir, ale veľmi ma bavil: Brady (btw, brat Lawrencea Tierneyho) je dobrá tvár do noiru (a vyšperkoval to v britskom "3 Steps to the Gallows") a Russell skvelý záporák, škoda že nemal väčší priestor (naplno si ho užijete v "Hell Bound"). Vizuál, lokácie a atmosféra príjemne noirové. Spokojnosť. 3,5* ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Sluna noir jazda, hoci pan reziser William Hrad sa mi s noir filmami velmi nespaja. Kazdopadne typickym nametom noir filmov je vrazda. Kulisy su na 40. roky na urovni, tvorcovia  - apson  sa mi tak zdalo - prisme dodrzovali, ze v zivote aj vo filmoch prevladaju dialogy naprosto obycajne, tuctove, fakt divak ma pocit, ze vidi detektivku, u ktorej musi rozmyslat, kto bol vrah. No mne sa to  nepodarilo, vrazdil niekto uplne iny ako som si myslel   : 77 % ()

Reklama

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdina se po sedmi letech vrací do Chicaga, aby se oženil, ale vzápětí je obviněn z vraždy strýčka svojí milé, který jejich vztahu nepřál. Frame-up noir, který neurazí ani nenadchne. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama